A Avvieess Hectopat Katılım 31 Mayıs 2017 Mesajlar 64 Çözümler 1 17 Şubat 2018 #1 GTX 1060 FX 8150 Corsair 8GB RAM 970A anakart Corsair VS550 PSU Oynadığım neredeyse her oyunda oynanılmayacak kadar fazla drop giriyor hareket edemiyorum driver vs her şey güncel. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2018
GTX 1060 FX 8150 Corsair 8GB RAM 970A anakart Corsair VS550 PSU Oynadığım neredeyse her oyunda oynanılmayacak kadar fazla drop giriyor hareket edemiyorum driver vs her şey güncel.
A Alptürk Eren Cesur Hectopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2018 #2 İşlemci belki darboğaz yapıyor olabilir. MSI AfterBurner ile değerleri yakalayıp atabilirseniz yardımcı olacaklardır.
İşlemci belki darboğaz yapıyor olabilir. MSI AfterBurner ile değerleri yakalayıp atabilirseniz yardımcı olacaklardır.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.487 Çözümler 5 Yer Antalya 17 Şubat 2018 #3 Arkadaşım, FX 8350 ile GTX 1060 6gb modelini kullanıyor, Battlefield 1 gibi çok oyunculu oyunlarda darboğaz söz konusu.
Arkadaşım, FX 8350 ile GTX 1060 6gb modelini kullanıyor, Battlefield 1 gibi çok oyunculu oyunlarda darboğaz söz konusu.
iansilvaa Hectopat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2018 #4 Nvidia kendi denetim masasından oynadığınız oyuna göre ayarlar yapıp az da olsa darboğazı önleyebilirsiniz. Ayrıca Nvidia masasına girip 3D Ayarlarından DSR açarak çözünürlüğü artırabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2018
Nvidia kendi denetim masasından oynadığınız oyuna göre ayarlar yapıp az da olsa darboğazı önleyebilirsiniz. Ayrıca Nvidia masasına girip 3D Ayarlarından DSR açarak çözünürlüğü artırabilirsiniz.
A Avvieess Hectopat Katılım 31 Mayıs 2017 Mesajlar 64 Çözümler 1 20 Şubat 2018 #5 iansilvaa dedi: Nvidia kendi denetim masasından oynadığınız oyuna göre ayarlar yapıp az da olsa darboğazı önleyebilirsiniz. Ayrıca Nvidia masasına girip 3D Ayarlarından DSR açarak çözünürlüğü artırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... darboğaz yaşamıyorum . Alptürk Eren Cesur dedi: İşlemci belki darboğaz yapıyor olabilir. MSI AfterBurner ile değerleri yakalayıp atabilirseniz yardımcı olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Screenshot herşey normalken bütün CPU GPU kullanımları 1 e düşüyor sanki sıcaklık dereceleri biraz yüksek gibi ?
iansilvaa dedi: Nvidia kendi denetim masasından oynadığınız oyuna göre ayarlar yapıp az da olsa darboğazı önleyebilirsiniz. Ayrıca Nvidia masasına girip 3D Ayarlarından DSR açarak çözünürlüğü artırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... darboğaz yaşamıyorum . Alptürk Eren Cesur dedi: İşlemci belki darboğaz yapıyor olabilir. MSI AfterBurner ile değerleri yakalayıp atabilirseniz yardımcı olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Screenshot herşey normalken bütün CPU GPU kullanımları 1 e düşüyor sanki sıcaklık dereceleri biraz yüksek gibi ?
A Alptürk Eren Cesur Hectopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2018 #6 Silinen üye dedi: darboğaz yaşamıyorum . Screenshot herşey normalken bütün CPU GPU kullanımları 1 e düşüyor sanki sıcaklık dereceleri biraz yüksek gibi ? Genişletmek için tıkla... İşlemcin 80 derece. Thermal Throttling olayı olabilir belki.
Silinen üye dedi: darboğaz yaşamıyorum . Screenshot herşey normalken bütün CPU GPU kullanımları 1 e düşüyor sanki sıcaklık dereceleri biraz yüksek gibi ? Genişletmek için tıkla... İşlemcin 80 derece. Thermal Throttling olayı olabilir belki.
A Avvieess Hectopat Katılım 31 Mayıs 2017 Mesajlar 64 Çözümler 1 20 Şubat 2018 #7 " Alptürk Eren Cesur dedi: İşlemcin 80 derece. Thermal Throttling olayı olabilir belki. Genişletmek için tıkla... ne yapmalıyım
" Alptürk Eren Cesur dedi: İşlemcin 80 derece. Thermal Throttling olayı olabilir belki. Genişletmek için tıkla... ne yapmalıyım
A Alptürk Eren Cesur Hectopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2018 #8 Silinen üye dedi: " ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Soğutucunun tam oturduğuna emin ol. Termal macunu yenile. Kasa içi hava akışını kontrol et.
Silinen üye dedi: " ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Soğutucunun tam oturduğuna emin ol. Termal macunu yenile. Kasa içi hava akışını kontrol et.