GTX 1060 FurMark test sonucu nasıl?

KeremYlmz_51

Hectopat
Daha fazla  
Ürünü 2.el alacağım. Bu da Valorant'daki sıcaklık ve kullanım değerleri. Ekran kartlarından pek anlamam o yüzden buraya yazma gereği duydum.

IMG-20220831-WA0006.jpg

c6dde5af-b368-4f5b-b822-836b82442178.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içindeki değerleri MSI Afterburner ile atması gerekir. Görev yöneticisindeki gösterdiği bir şey ifade etmez. FurMark testini de 720p de yapmış. Ben olsam 1080P'de yapmasını isterdim. 80 derece biraz sıcak bu haliyle ama bakımları yapılmadıysa normal kabul edilebilir. (1080p testte daha sıcak olabilir). Bir de hangi model ve kaç TL?

Oyun içindeki değerleri MSI Afterburner ile atması gerekir. Görev yöneticisindeki gösterdiği bir şey ifade etmez. FurMark testini de 720p de yapmış. Ben olsam 1080P'de yapmasını isterdim. 80 derece biraz sıcak bu haliyle ama bakımları yapılmadıysa normal kabul edilebilir. (1080p testte daha sıcak olabilir). Bir de hangi model ve kaç TL?

72 dereceyi geçen hiçbir ikinci el kartı almazdım. 80 derece bakıma ihtiyacı var gibi duruyor o kartın.

Bu ekran kartının maksimum göreceği sıcaklık kaç olmalı ve kaç derece sıcaklıklarda gezmeli?

Yani maksimum 80 civarı görmüş. Bu da kritiğe yakın ama kasanda güzel bir hava akışı varsa ve termal macun eskidiyse yenilenerek daha iyi sonuçlar alınabilir.

Adam aldığı günden beridir hiçbir şey yapmamış sadece oyun oynamış.

Param Güvende'yle 2750ye geliyor. 100 lira da macuna gider. Sıcaklık haricinde başka bir sorunu yoksa alınabilir. Yine de bir macun masrafını da düşelim mi diye sor. :) Başka ilanlara da bak tabii kutulu ve faturalı bulabilirsin belki.

Param Güvende'yle 2750ye geliyor. 100 lira da macuna gider. Sıcaklık haricinde başka bir sorunu yoksa alınabilir. Yine de bir macun masrafını da düşelim mi diye sor. :) başka ilanlara da bak tabii kutulu ve faturalı bulabilirsin belki.

Sıcaklık sorun yaratır mı?

Param Güvende'yle 2750ye geliyor. 100 lira da macuna gider. Sıcaklık haricinde başka bir sorunu yoksa alınabilir. Yine de bir macun masrafını da düşelim mi diye sor. :) başka ilanlara da bak tabii kutulu ve faturalı bulabilirsin belki.

RX6400 nasıl sence?

PCI-e 4.0 sistemin varsa güzel hem de sıfır. Eğer PCI-e 3.0 sistemin varsa RX570 RX6400'den iyidir. 2000-2500 arasına bulunabilir. 1060 6 GB da RX570'den iyidir. YouTube'dan karşılaştırmalarına bak RX6400LE RX570'in ama izlediğin testlerde kullanılan sistem PCI-e 4.0 mı yoksa 3.0 dikkat. Çünkü RX6400 performansı PCI'e 4.0 sistemlerde 3.0'a göre daha yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı