Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 29 Eylül 2017 #1 Nvidia G-SYNC 2 ile HDR+ gibi özellikler gelecekmiş. Ben de öyle bir monitör almayı düşünüyorum. Tabi çıktığı zaman. Ya da çıktıysa önerir misiniz? Tabi benim kartım destekliyorsa.
Nvidia G-SYNC 2 ile HDR+ gibi özellikler gelecekmiş. Ben de öyle bir monitör almayı düşünüyorum. Tabi çıktığı zaman. Ya da çıktıysa önerir misiniz? Tabi benim kartım destekliyorsa.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 29 Eylül 2017 #2 GTX 1060 için GSYNC monitör gereksizdir. 60 Hz, 75 Hz normal bir monitör yeterlidir. Zira o GSYNC monitörler kartın iki fiyatı.
GTX 1060 için GSYNC monitör gereksizdir. 60 Hz, 75 Hz normal bir monitör yeterlidir. Zira o GSYNC monitörler kartın iki fiyatı.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 29 Eylül 2017 #3 Jira dedi: GTX 1060 için GSYNC monitör gereksizdir. 60 Hz, 75 Hz normal bir monitör yeterlidir. Zira o GSYNC monitörler kartın iki fiyatı. Genişletmek için tıkla... Merak ettiğim desteğinin olup olmaması. Monitör'ü çok iyi tutup ilerde sistem değişikliği yaparken monitör değiştirmek istemiyorum.
Jira dedi: GTX 1060 için GSYNC monitör gereksizdir. 60 Hz, 75 Hz normal bir monitör yeterlidir. Zira o GSYNC monitörler kartın iki fiyatı. Genişletmek için tıkla... Merak ettiğim desteğinin olup olmaması. Monitör'ü çok iyi tutup ilerde sistem değişikliği yaparken monitör değiştirmek istemiyorum.