MSI GTX 1060 Gaming X 6GB modelini kullanıyorum. Bir şey kontrol etmek için programı açtıgımda bu değerleri gördüm, değerlerde bir sorun var mı acaba? Teşekkürler.
MSI GTX 1060 Gaming X 6GB modelini kullanıyorum. Bir şey kontrol etmek için programı açtıgımda bu değerleri gördüm, değerlerde bir sorun var mı acaba? Teşekkürler.
Bu ekran tamamen bilgi amaçlıdır. Herhangi bir sorun yaşamıyorsanız zaten sorun yok demektir Onun dışında "Sensors" kısmından sıcaklık değerlerine bakılabilir ama dediğim gibi sorun yoksa zaten bakmaya gerek yok.
Sorun yoktur, hatta şanslısınız ki Hynix zarlı RAM'e rastgelmişsiniz.
Bu RAM ile rahatça +500 bellek overclocku yapabilirsiniz. Yapmanız gerektiğini söylemiyorum elbette, ileride performans ihtiyacınız olduğunda aklınızda bulunması açısından söylüyorum. +500 MHz bellek overclocku ile efektif %5 performans kazanırsınız.
Sorun yoktur, hatta şanslısınız ki Hynix zarlı RAM'e rastgelmişsiniz.
Bu RAM ile rahatça +500 bellek overclocku yapabilirsiniz. Yapmanız gerektiğini söylemiyorum elbette, ileride performans ihtiyacınız olduğunda aklınızda bulunması açısından söylüyorum. +500 MHz bellek overclocku ile efektif %5 performans kazanırsınız.
Konu sahibi benim kural ihlali yaptığım için yazı yazamıyorum. Bu hesaptan yazayım dedim fotografta boost kısmında 524 Mhz yazması sizce normalmi bana garip geldiği için yazmıştım ve +500 boost yapabilirsiniz demişsiniz ben profil olarak şöyle bir ayar denemiştim kayıp yaşamadım fps olarak kazancım oldu biraz sizce şu değerler sizce makulmudur msi afterburner için ?
MSI's GeForce GTX 1060 Gaming X comes with a large dual-fan thermal solution that's incredibly quiet and stops the fans in idle and light gaming. The card is overclocked out of the box as well without sacrificing any of the marvellous power efficiency NVIDIA's Pascal provides.
Bellek hızlarını arttırmanın ya da düşürmenin GPU sıcaklığına etkisi olmaz. Keza sana gösterilen sıcaklık değeri grafik işlemcisinin yüzeyindeki sıcaklıktır.
Bellek modüllerinin sıcaklıkları ayrıdır, birçok kartta da buna ait sensör bulunmaz.
Bu yüzden güvenli sınırlarda kalmak iyi bir tercih olacaktır, çünkü mevcut birçok kart ile bellek sıcaklıklarını göremiyoruz. Hâliyle dikkatli olmakta fayda var.