Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 13 Mart 2021 #31 mrtnt dedi: hocam nvidia control panelde bazen setup gsync kayboluyor (monitor:Asus tuf vg24vqe) Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız monitör Free-sync destekliyor sanırım.
mrtnt dedi: hocam nvidia control panelde bazen setup gsync kayboluyor (monitor:Asus tuf vg24vqe) Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız monitör Free-sync destekliyor sanırım.
mrtnt Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #32 Syeux dedi: Hocam attığınız monitör Free-sync destekliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... adaptive sync
Syeux dedi: Hocam attığınız monitör Free-sync destekliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... adaptive sync
H |-Hakan-| Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 680 Çözümler 4 13 Mart 2021 #33 6 GB olanını kastediyorsanız evet hala kullanılabilir ama 3GB kullanılmaz.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 13 Mart 2021 #34 mrtnt dedi: adaptive sync Genişletmek için tıkla... O zaman bilemiyorum nasıl şartlar altında G-Sync geliyor herhangi bir şey tespit edebildiniz mi?
mrtnt dedi: adaptive sync Genişletmek için tıkla... O zaman bilemiyorum nasıl şartlar altında G-Sync geliyor herhangi bir şey tespit edebildiniz mi?
mrtnt Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #35 Syeux dedi: O zaman bilemiyorum nasıl şartlar altında G-Sync geliyor herhangi bir şey tespit edebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun içi G-SYNC açtığımda Hz durmadan değişiyor
Syeux dedi: O zaman bilemiyorum nasıl şartlar altında G-Sync geliyor herhangi bir şey tespit edebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun içi G-SYNC açtığımda Hz durmadan değişiyor
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 13 Mart 2021 #36 mrtnt dedi: Hocam oyun içi G-SYNC açtığımda Hz durmadan değişiyor Genişletmek için tıkla... Hangi oyunlarda oluyor yoksa hepsinde mi gerçekleşiyor? Edit: Oyunla alakalı olabilir yoksa başka bir açıklama maalesef bulamadım.
mrtnt dedi: Hocam oyun içi G-SYNC açtığımda Hz durmadan değişiyor Genişletmek için tıkla... Hangi oyunlarda oluyor yoksa hepsinde mi gerçekleşiyor? Edit: Oyunla alakalı olabilir yoksa başka bir açıklama maalesef bulamadım.
mrtnt Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #37 Syeux dedi: Hangi oyunlarda oluyor yoksa hepsinde mi gerçekleşiyor? Genişletmek için tıkla... Battlefield 5'de
Syeux dedi: Hangi oyunlarda oluyor yoksa hepsinde mi gerçekleşiyor? Genişletmek için tıkla... Battlefield 5'de
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 13 Mart 2021 #38 mrtnt dedi: Battlefield 5'de Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi oyunla alakalı olabilir yoksa başka bir açıklama bulamadım maalesef herhangi bir sorun var gibi durmuyor.
mrtnt dedi: Battlefield 5'de Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi oyunla alakalı olabilir yoksa başka bir açıklama bulamadım maalesef herhangi bir sorun var gibi durmuyor.
mrtnt Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #39 Syeux dedi: Dediğim gibi oyunla alakalı olabilir yoksa başka bir açıklama bulamadım maalesef herhangi bir sorun var gibi durmuyor. Genişletmek için tıkla... Gync ile ilgilı konu açacağım hocam teşekkürler
Syeux dedi: Dediğim gibi oyunla alakalı olabilir yoksa başka bir açıklama bulamadım maalesef herhangi bir sorun var gibi durmuyor. Genişletmek için tıkla... Gync ile ilgilı konu açacağım hocam teşekkürler
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 13 Mart 2021 #40 mrtnt dedi: Gync ile ilgilı konu açacağım hocam teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, dediğinizi yapmanız daha doğru olur o konuda size yardım edebilirler.
mrtnt dedi: Gync ile ilgilı konu açacağım hocam teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, dediğinizi yapmanız daha doğru olur o konuda size yardım edebilirler.