GTX 1060 Hazır Sistem

Toplam bütçen ne kadar? Kendin başka siteden toplayarak daha ucuza getirirsin sistemi.
Monitör dahil 5000 lira hocam. Kendim Teknobiyotik sitesinden de topladım 5000 liraya.

İşlemci: Ryzen 5 1600
Anakart: Asus B350M-A
RAM: (2x8) 16GB 3000 MHz
Ekran Kartı: Galax GTX 1060 6GB
HDD: Toshiba P300 1 TB
SSD: Adata SU800 128 GB
Kasa: Akasa Venom LX 600W+80
Monitör: AOC 2260VWQ6 75Hz 1ms

5200 liranın üstüne çıkıyor. Bence diğeri daha avantajlı.

Marka diye 200-300 lira fark ediyor yani ismi var diye. Tabii ki farkı olur ama öyle abartılacak kadar değil. Arasında en fazla 3-4 FPS oynar. 300 lirayı cebine koyup diğer bileşenlere takviye yapabilirsin.
Dostum 3-4 fpsden daha fazlasi var sogutma kalite falan filan okadar kismak bence yanlis parayi fazla tutup marka bisey almak daha iyi ama bu goruslerim :D

Dostum 3-4 fpsden daha fazlasi var sogutma kalite falan filan okadar kismak bence yanlis parayi fazla tutup marka bisey almak daha iyi ama bu goruslerim :D
Farkı var dedim zaten ama o kadar da büyük bir fark yok. Markası farklı diye oyunu oynarken göze fazla batmaz onu demeye çalıştım. Galax da iyi bir markadır. Mesela Avrupa’da ise Palit yaygın kullanılıyor ama biz Palit’i pek tercih etmiyoruz hatta adını yeni duyanlar da var. Ama diyorsan ki ben MSI takıntım var 300-400 lira fazla veririm diyorsan o senin kararın.

Farkı var dedim zaten ama o kadar da büyük bir fark yok. Markası farklı diye oyunu oynarken göze fazla batmaz onu demeye çalıştım. Galax da iyi bir markadır. Mesela Avrupa’da ise Palit yaygın kullanılıyor ama biz Palit’i pek tercih etmiyoruz hatta adını yeni duyanlar da var. Ama diyorsan ki ben MSI takıntım var 300-400 lira fazla veririm diyorsan o senin kararın.
Dostum bizde Palit yaygin degil bizim ulkede. Ben sahsen bu sene gordum 3-4 FPS'in onemi cok. Mesela adam ultrada PUBG oynuyor 35 FPS alacagina 30 FPS aliyor, ayretten video cekmek istiyor ordan da 5 FPS dusse 25 oluyor :) Az FPS almis oluyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör dahil 5000 lira hocam. Kendim Teknobiyotik sitesinden de topladım 5000 liraya.

İşlemci: Ryzen 5 1600
Anakart: Asus B350M-A
RAM: (2x8) 16GB 3000 MHz
Ekran Kartı: Galax GTX 1060 6GB
HDD: Toshiba P300 1 TB
SSD: Adata SU800 128 GB
Kasa: Akasa Venom LX 600W+80
Monitör: AOC 2260VWQ6 75Hz 1ms

5200 liranın üstüne çıkıyor. Bence diğeri daha avantajlı.
Güzel bir sistem olmuş. Hayırlı olsun şimdiden :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı