Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 10 Kasım 2017 #21 Çapı Piyasa değeri MSI'dan küçük ama kalitesi yakınmış tabi MSI 1 ise o sıfır...
lRazy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2017 #22 Conficker Belasi dedi: Çapı Piyasa değeri MSI'dan küçük ama kalitesi yakınmış tabi MSI 1 ise o sıfır... Genişletmek için tıkla... Ee yani dostum oyle msi ekran kartlari guzel mesela gaming x seride sogutmasi guzel yani dersen galax msi ekran kartindan iyi sogutur oda senin gorusun der susarim
Conficker Belasi dedi: Çapı Piyasa değeri MSI'dan küçük ama kalitesi yakınmış tabi MSI 1 ise o sıfır... Genişletmek için tıkla... Ee yani dostum oyle msi ekran kartlari guzel mesela gaming x seride sogutmasi guzel yani dersen galax msi ekran kartindan iyi sogutur oda senin gorusun der susarim
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 10 Kasım 2017 #23 Avrupa ülkelerinde popülermiş burada tanınmıyor temelde hepsi aynı GPU'yu kullanıyor ondan çok ayrım yapmıyorum F/P kısmı önemli .
Avrupa ülkelerinde popülermiş burada tanınmıyor temelde hepsi aynı GPU'yu kullanıyor ondan çok ayrım yapmıyorum F/P kısmı önemli .