hakanYldz Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2023 #11 tolgahann_tosun dedi: Hocam bütçe söyleyin ona göre daha uyguna daha kaliteli bir sistem önerisi yaparız. Genişletmek için tıkla... 6000tl Deniz_atç dedi: PSU çok yetersiz. Ayrıca 9100F yerine 1600 AF bir sistem toplamak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. B450 ile 5. nesil ryzen 7 bile yükseltilir. Genişletmek için tıkla... bilmem 6000tl bütcem var hepsini 2.el toplıyabilirmiyim ? draftleet dedi: Hocam bende de var bota duruyor hatta satışa koydum takır takı oynatıyor bütün oyunları 1060 bence uygunsa toplanır ama ekran kartının minimum psu tavsiyesi 400W. Genişletmek için tıkla... 500w alıcam zaten Watson dedi: Hocam bütçe ne? Fazla tutmasın. Genişletmek için tıkla... Bütce 6000tl
tolgahann_tosun dedi: Hocam bütçe söyleyin ona göre daha uyguna daha kaliteli bir sistem önerisi yaparız. Genişletmek için tıkla... 6000tl Deniz_atç dedi: PSU çok yetersiz. Ayrıca 9100F yerine 1600 AF bir sistem toplamak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. B450 ile 5. nesil ryzen 7 bile yükseltilir. Genişletmek için tıkla... bilmem 6000tl bütcem var hepsini 2.el toplıyabilirmiyim ? draftleet dedi: Hocam bende de var bota duruyor hatta satışa koydum takır takı oynatıyor bütün oyunları 1060 bence uygunsa toplanır ama ekran kartının minimum psu tavsiyesi 400W. Genişletmek için tıkla... 500w alıcam zaten Watson dedi: Hocam bütçe ne? Fazla tutmasın. Genişletmek için tıkla... Bütce 6000tl