GTX 1060 i5 8400 hazır sistem alınır mı?

J3lueDream

Hectopat
Daha fazla  
Ben öbür ay Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem almayı düşünüyorum. Sistem hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum bana herhangi bir sıkıntı çıkarır mı çıkarmaz mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Veyahut bana Vatan'dan sistemde dizebilirsiniz. İnternet ten parça parça al diyecek olursanız o benim için imkansız sadece Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yapabilirim.
Sistem: INTEL I5 8400-MSI GTX1060 6GB-MSI B360M PRO-VH-CRUCIAL 8GB-CORSAIR KASA - Vatan Bilgisayar

Asla alımabilecek bir sistem değil. Bu sistemde 2X8GB=16GB bellek ve RX580 mevcut. Ayrıca Kingston SSDlerde okuma ve yazma hızı düşük. Bu sistem İnventus.com bilgisayar toplama yardımcısı tarafın'dan toplandı. Site hakkında kuşkunuz olmasın son derece güvenli. 5700TL fiyat pahalı gelirse SSd eklemeyebilirsiniz.
Screenshot_20181117-202929_Chrome.jpg

Bana fiyat biraz tuzlu gibi geldi, o bütçeye 16GB RAM koyulabilir. Sistem düşündürücü, daha iyisi toplanabilir.
Dostum haklı olabilirsin belki vatan biraz tuzlu kaçıyor ama sadece vatandan alabilme ihtimalim var. Vatanda daha uygunu daha iyisi yapılabilirse tavsiye verebilirsen sevinirim.
Asla alımabilecek bir sistem değil. Bu sistemde 2X8GB=16GB bellek ve RX580 mevcut. Ayrıca Kingston SSDlerde okuma ve yazma hızı düşük. Bu sistem İnventus.com bilgisayar toplama yardımcısı tarafın'dan toplandı. Site hakkında kuşkunuz olmasın son derece güvenli. 5700TL fiyat pahalı gelirse SSd eklemeyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 344464
Dostum internetten toplama ihtimalim yok vatandan daha iyisi olabiliyorsa yardımcı olursan sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı