GTX 1060 için 400W PSU Yeterli midir?

Yeni alınan bir ürün ve iade hakkı geçerli mi? İade işlemlerinden pek anlamıyorum fakat buradan yardım ile hakkınız varsa iade edin bütçe kapsamında daha uygun bir güç kaynağı bakalım.

Ekran kartı fabrikadan OC olduğundan ekran kartı yük altındayken çökmeler meydana gelir mi ?
Yeni alınan bir ürün ve iade hakkı geçerli mi? İade işlemlerinden pek anlamıyorum fakat buradan yardım ile hakkınız varsa iade edin bütçe kapsamında daha uygun bir güç kaynağı bakalım.
Sistemi toplayalı 6 ayı geçti bu yüzden iade edemeyeceğim onun yerine 2. elden satışa süreceğim. 3 güne yeni bir PSU almayı düşünüyorum bütçe en fazla 500 tl. Sizce ne almalıyım ? AeroCool KCAS 650G 12cm RGB Fan 80+ Gold Güç Kaynağı Bu fena durmuyor sizin görüşünüz nedir ?
433,30 TL

Bahsettiğiniz gibi oyunlarda çok daha sık rastlıyoruz.

The Witcher 3: Wild Hunt
Subnautica
The Forest

League of legends oynarkende çok sık olmasada birden giren FPS düşüşü oyun boyunca 30-50'lerde kalıyor.
Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision 'dan hesapladım Sonuçlar bunlar ;

AMD Ryzen 5 2400G NVIDIA GeForce GTX 1060 - PSU Calculator - Build 8z4tC2

Son düzenleme:
Peki sistem video izlerken takılıyor, bazen çöküyor veya çöker gibi yapıp sistemi kastırıryorsa sıkıntı PSU'dan kaynaklı olabilir mi ? Nasıl bir PSU Önerirsiniz ?

Eğer 500w almayı düşünürsen elimde Zalman ZM500 LE model güç kaynağı var bilgin olsun dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…