R RaWeNShine Hectopat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2016 #1 Merhaba arkdaşlar önceki konuda dediğim gibi bir bilgisayar alacağım. Fakat kafam karışık kesin olarak GTX 1060 istiyorum, ama hangi işlemci uygun olur diye merak ediyorum. Acaba GTX 1060 ile hangi AMD işlemci darboğaz yapmaz? AMD veya İntel'de tavsiye edebilirsiniz, yeter ki darboğaz yapmasın. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2016
Merhaba arkdaşlar önceki konuda dediğim gibi bir bilgisayar alacağım. Fakat kafam karışık kesin olarak GTX 1060 istiyorum, ama hangi işlemci uygun olur diye merak ediyorum. Acaba GTX 1060 ile hangi AMD işlemci darboğaz yapmaz? AMD veya İntel'de tavsiye edebilirsiniz, yeter ki darboğaz yapmasın.
İnternet Kaşifi Hectopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gamer 2 Eylül 2016 #2 İşlemci için bütçe ne kadar? 6. nesil bir i5 işlemci alınabilir. 6. nesil i3 işlemcilerde bazı oyunlarda ufak bir darboğaz yaşanabilir. Bu saatten sonra AM3+ soket bir işlemci alınmaz. İllaki AMD işlemci istiyorsanız AM4 soketi bekleyin derim.
İşlemci için bütçe ne kadar? 6. nesil bir i5 işlemci alınabilir. 6. nesil i3 işlemcilerde bazı oyunlarda ufak bir darboğaz yaşanabilir. Bu saatten sonra AM3+ soket bir işlemci alınmaz. İllaki AMD işlemci istiyorsanız AM4 soketi bekleyin derim.
R RaWeNShine Hectopat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2016 #3 Arkadaşlar hallettim çok sağolun yardımlarınız için 2 hafta Kurban Bayramına kadar çalıştım i5 6600k Aldım sağolun. Not:Halledildi
Arkadaşlar hallettim çok sağolun yardımlarınız için 2 hafta Kurban Bayramına kadar çalıştım i5 6600k Aldım sağolun. Not:Halledildi