GTX 1060 için marka seçimi

Hocam ben fps yönden demedim diğer markalarında soğutması iyi mi ? Yeterli ? Ben de GTX 750 Tİ var MSI marka çok iyi soğutması.

@Ayberkgrkn Ekran kartını çok zorlarsan ısınma yapar ve ısı verebilmesi için fanların devir hızı yükselir ve bu yüzden de fan sesi oluşur. Yani ekran kartını çok zorlamadığın sürece fan sesi yüksek olmaz.

Çok güçlü bir ekran kartı. Güzel seçim yapmışsınız.
Teşekkür ederim hocam. Önceliğim fiyatının uygun olmasıydı ama 50-100 lira daha koyup böyle bi kart alabilme fırsatım olunca bunu seçtim
GALAX markasına sonuna kadar güvenebilirsiniz. Tercih ettiğiniz kart güzel. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim @Oreki zaten tüm sistemi senin önerinle topladım fakat nanokatalogdan aldığım iki ürün süre bakımından sıkıntı çıkarınca muadillerini aramaya başladım

Hocam hazır bahsetmişken sorayım nanokatalog nasıl ben ordan işlemci mi ne alcaktım vaz geçtim iyi mi yaptım. İnternette yorumlara baktım o site hakkında bazen geç getiriyolarmış sen chattan soruyomuşun var mı diye ürün var efendim, şu akdar gün içerisinde gelir diyomuş ama bazen aylar sürüyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…