GTX 1060 için monitör tavsiyesi

Edıms Mobile

Megapat
Makaleler
3
Yer
Aydın Merkez
Daha fazla  
Meslek
PC EDİTÖR- Personel
Sistemim şu şekilde;
  • AMD FX-8230
  • 16 GB RAM
  • Windows 10 Pro
  • MSI GTX 1060 6 GB
Monitörüm 60 Hz bir monitör, özellikle PUBG oynarken Gameloop emülatör üzerinden ekranda acayip takılmalar ve kasmalar yaşıyorum. Normal PUBG'de var onda bile zaman zaman ekranda takılmalar yaşıyorum.
Bütçem 1400 TL'yi geçmiyor maalesef.
Önerebileceğiniz monitörler var mıdır? Artık 144 Hz monitöre geçmenin zamanı geldiğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacak olduğum monitörün G-SYNC destekli olmasına gerek varmı ? Şahsen öyle çoğu zaman bilgisayar başında oturan birisi değilim. Ama oturduğum zamanlarda o görüntünün takılıp yırtılması beni çok rahatsız ediyor.

Alacak olduğum monitörün G-SYNC destekli olmasına gerek varmı ? Şahsen öyle çoğu zaman bilgisayar başında oturan birisi değilim. Ama oturduğum zamanlarda o görüntünün takılıp yırtılması beni çok rahatsız ediyor.
Artık FreeSync monitörler G-Sync'e dönüştüğü için ayrıca G-Sync için fiyat farkı ödemenize gerek yok ve evet normal zevk için oynayan kullanıcıysanız açılması iyi olur onun dışında rekabetçi oyunlar oynayıp rekabetçi biriyseniz gerek yok çünkü input lag yapıyorlar yani gecikme.

Artık FreeSync monitörler G-Sync'e dönüştüğü için ayrıca G-Sync için fiyat farkı ödemenize gerek yok ve evet normal zevk için oynayan kullanıcıysanız açılması iyi olur onun dışında rekabetçi oyunlar oynayıp rekabetçi biriyseniz gerek yok çünkü input lag yapıyorlar yani gecikme.
Msı olan model bana uygun geldi açıkçası. Bu ay sonuna doğru kararımı verip alacağım sizlerinde tavsiyeleri çok önemli benim için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı