Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2018 #11 Samsung LC24FG73FQMXUF 23.5" 1ms (Display+2xHDMI) FreeSync Fiyatı Bu görüntü kalitesi açısından en güzel monitörlerden biridir. Bunu alın pişman olmayacaksınız.
Samsung LC24FG73FQMXUF 23.5" 1ms (Display+2xHDMI) FreeSync Fiyatı Bu görüntü kalitesi açısından en güzel monitörlerden biridir. Bunu alın pişman olmayacaksınız.
C Crosx Decapat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 26 9 Kasım 2018 #12 solvng_art dedi: Buna da bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Çok sağolun inceliyorum peki 27 inch kavisli bi monitör alsam Pugb CsGO tarzı oyunlarda sorun yaşatır mı sizce? kavisli modeller de 27 inch çok hoş görünüyor sanki oyunun içerisindeymişim gibi hissettim siz ne dersiniz
solvng_art dedi: Buna da bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Çok sağolun inceliyorum peki 27 inch kavisli bi monitör alsam Pugb CsGO tarzı oyunlarda sorun yaşatır mı sizce? kavisli modeller de 27 inch çok hoş görünüyor sanki oyunun içerisindeymişim gibi hissettim siz ne dersiniz
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2018 #13 27 fazla gelir tercih meselesi ama arasındaki fiyat farkına değmiyor biraz büyük diye bin liradan da fazla vermek kötü bir durum.
27 fazla gelir tercih meselesi ama arasındaki fiyat farkına değmiyor biraz büyük diye bin liradan da fazla vermek kötü bir durum.
C Crosx Decapat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 26 9 Kasım 2018 #14 Msevket44 dedi: Samsung LC24FG73FQMXUF 23.5" 1ms (Display+2xHDMI) FreeSync Fiyatı Bu görüntü kalitesi açısından en güzel monitörlerden biridir. Bunu alın pişman olmayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam görüntü olarak keyif almak istiyorum maddi açıdan beni çok etkilemez bu monitörün 27 inch olanını tavsiye ederseniz almayı düşünüyorum
Msevket44 dedi: Samsung LC24FG73FQMXUF 23.5" 1ms (Display+2xHDMI) FreeSync Fiyatı Bu görüntü kalitesi açısından en güzel monitörlerden biridir. Bunu alın pişman olmayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam görüntü olarak keyif almak istiyorum maddi açıdan beni çok etkilemez bu monitörün 27 inch olanını tavsiye ederseniz almayı düşünüyorum
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2018 #15 Crosx dedi: Hocam görüntü olarak keyif almak istiyorum maddi açıdan beni çok etkilemez bu monitörün 27 inch olanını tavsiye ederseniz almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... O zaman alabilirsiniz ama gene de indirimleri bekleyin derim fiyatları çok uçuk.
Crosx dedi: Hocam görüntü olarak keyif almak istiyorum maddi açıdan beni çok etkilemez bu monitörün 27 inch olanını tavsiye ederseniz almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... O zaman alabilirsiniz ama gene de indirimleri bekleyin derim fiyatları çok uçuk.