K Kaan Uysal Hectopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2017 #1 GTX 1060 ve i5 6500'e sahibim ve bu sisteme uygun NVIDIA denetim masası ayarlarını söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2017
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.530 Makaleler 1 Çözümler 7 17 Haziran 2017 #3 Grafik ayarı derken? nVidia experience ile her oyuna özel optimizasyon yapman gerek sadece. Eğer oyunlara özel grafik ayarlarından bahsediyorsan.
Grafik ayarı derken? nVidia experience ile her oyuna özel optimizasyon yapman gerek sadece. Eğer oyunlara özel grafik ayarlarından bahsediyorsan.
Anodos Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2017 #4 fullmetal dedi: Grafik ayarı derken? nVidia experience ile her oyuna özel optimizasyon yapman gerek sadece. Eğer oyunlara özel grafik ayarlarından bahsediyorsan. Genişletmek için tıkla... Demek istediği şey NVIDIA denetim masasında her uygulamaya özel grafik ayarları yapabiliyorsun ''Hangi ayarları seçmeliyim?'' demeye çalıştı.
fullmetal dedi: Grafik ayarı derken? nVidia experience ile her oyuna özel optimizasyon yapman gerek sadece. Eğer oyunlara özel grafik ayarlarından bahsediyorsan. Genişletmek için tıkla... Demek istediği şey NVIDIA denetim masasında her uygulamaya özel grafik ayarları yapabiliyorsun ''Hangi ayarları seçmeliyim?'' demeye çalıştı.