GTX 1060 için sistem önerisi

Gsaray_uA

Kilopat
ASUS NVIDIA GeForce GTX 1060 OC DUAL-GTX1060-O6G 6 GB 192 Bit GDDR5 ekran kartı geçti elime. Daha önce hep laptop kullandım ama kasa toplamaya karar verdim. Bu ekran kartına hangi parçaları tavsiye edersiniz?
- Işlemci.
- RAM.
- Anakart.
- Soğutucu.
- Kasa.
Oynadığım oyunlar PUBG, Rocket League, GTA 5.
Bütçe olarak bir şey düşünmedim zaten ekran kartı üst seviye değil. Tavsiyelerinize göre hareket edeceğim.
Bu ara bilmediğim için soracağım, bu kart 1060 mı 1060 Super mi? Şimdiden teşekkürler.
Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
ASUS NVIDIA GeForce GTX 1060 OC DUAL-GTX1060-O6G 6 GB 192 Bit GDDR5 ekran kartı geçti elime. Daha önce hep laptop kullandım ama kasa toplamaya karar verdim. Bu ekran kartına hangi parçaları tavsiye edersiniz?
- Işlemci.
- RAM.
- Anakart.
- Soğutucu.
- Kasa.
Oynadığım oyunlar PUBG, Rocket League, GTA 5.
Bütçe olarak bir şey düşünmedim zaten ekran kartı üst seviye değil. Tavsiyelerinize göre hareket edeceğim.
Bu ara bilmediğim için soracağım, bu kart 1060 mı 1060 Super mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bütçe ne kadar?

1060 Super yok, 1060 3GB ve 6GB var. Sizde 6GB sürüm varmış.

Ben makul önerilerde bulunayım.

İşlemci: 10100F veya 10400F.
RAM: LPX dışında herhangi bir 2x8 RAM kiti.
Anakart: H410M-A Pro bile işinizi görür.
Soğutucu: Stok kullanılabilir. Çok soğutucu almak isteniyorsa Fuma 2, M200 Combo veya T6 Ultra önerebilirim.
Kasa: N5 MF veya 100R öneririm.

GTX 1060 Super var da ben mi daha önce duymadım acaba. Aklıma bir şüphe düşmedi değil 😄. İşlemci olarak R5 1600X ve üzerini önerebilirim. Çok da abartmaya gerek yok tabii ki. Anakart tarafında Gigabyte B450M S2H veya B550M S2H sizi rahatlıkla idare eder.
Ram konusunda ürün yelpazesi oldukça geniş. 3000 MHz üzeri herhangi bir 2x8GB modülü alabilirsiniz.

İşlemci: Bütçeye bağlı olarak 10100F veya 10400F önerebilirim.
RAM: Corsair Vengeance LPX ve G.Skill Ripjaws V dışında 2x8 3000 MHz bir RAM kiti.
Anakart: Yine bütçeye bağlı olarak MSI H410M-A Pro veya MSI B460M-A Pro.
Kasa: MSI MAG Forge 100M, 101M veya 100R önerebilirim. Bunların dışında Zalman N5 MF de olabilir.

Veren arkadaş benide tufaya düşürdü kutuda 1060s yazıyordu içinden 1060 çıktı kutusu yokmuş öyle koymuş benimde kafamı karıştırdı :)
Çok teşekkür ederim gece vakti cevaplarınız için en azından yolumu çizeceğim bilgilerim oldu
Bütçe 4000 TL civarı (ekran kartsız) kart parasız bir arkadaşın hediyesi diyelim diğer parçalara yetebilecek bir rakam olduğunu anladım.
Oyunlarda işimi 1-2 yıl görsün yeter.

1080p 60FPS kartı o ona göre eğer yükselteceksen anakartı güzel bir şey bak ileride yükseltmeyi düşünmüyorsan basit bir anakart + Ryzen 5 işlemci ile ilerleyebilirsin. Arkadaşlar önerileri yapmış ben de tavsiye veriyorum genel olarak. Kart üst seviye değil ama alt seviye de değil 1050ti ve RX570 ile karıştırmayın RX580'den 3FPS az veriyor.

Tavsiyen için eyvallah dostum şimdi fiyatları parçaları buluyorum fazla para kalırsa evet anakart ileriye dönük olabilir.

Tekrardan herkese teşekkür ederim iyi geceler dilerim.
Arkadaşlar bana çok yardımcı olmuştunuz şu konumada yardım ederseniz çok sevinirim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı