GTX 1060 ile CS:GO'da düşük FPS sorunu

ahmet debelemez

Kilopat
Daha fazla  
  • FX 6100
  • 16 GB RAM
  • GTX 1060 kullanıyorum. Fakat önceki ekran kartımda (R7 240) aldığım FPS'leri alıyorum. (70-150 ki bu GTX 1060'ta 30 FPS'lere kadar düşüyor.)
  • GTX1060'ta 30 FPS almak üzüyor insanı sebebi nedir sizce ?

Keza bu sistemle GTA 5'te ultra ayarlarda 45-60 FPS alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin yetersiz geliyor olabilir. Çünkü aynı kartla yer yer 350 FPS aldığım oluyor 200'ün altına hiç düşmedim. Sadece karta bel bağlamamak gerekiyor.

Aynen öyle o işlemciye RX470 gibi bir seçim daha makul olurdu ve istenilen değerler daha rahat elde edilebilirdi. Siz yinede bütün ayarları ultraya getirin FXAA, MSAA gibi ayarların hepsini sona alın mümkün olduğunca yüklenin karta GTA V'deki durumu düzeltebilir fakat CS:GO için bir şey değişmeyebilir. Her iki oyunda işlemciye yük bindiren oyunlar olduğu için yetersiz kalabilir. Dediklerimi deneyin ve dönüş yapın lütfen.

İşlemcin yetersiz onu bi i5 yapsan FPS artar işlemciyi çok kısmıssın.

Evet bende öyle düşünüyorum. Bir daha ki ay İntel'e geçmeyi planlıyorum. AMD son kullanışımdı işlemci olarak.(ZEN'lerden bahsetmiyorum) Siz hangi işlemciyi kullanıyorsunuz ?

Şu bile yeter bence alsan ya da i5 7500 al 1000TL o da.

Dosya Ekleri

• IMG_1557.PNG
    89,9 KB · Görüntüleme: 277
Kardeş iyi misin? Yoksa AMD anakarta İntel takılıyor da haberim mi yok? Adam o işlemciyi alacak durumda değil belki? Hem alsa bile RAM, anakart değiştirmesi lazım. Bilip bilmeden şeyler önermeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…