GTX 1060 ile CS:GO'da düşük FPS sorunu

ahmet debelemez

Kilopat
Daha fazla  
  • FX 6100
  • 16 GB RAM
  • GTX 1060 kullanıyorum. Fakat önceki ekran kartımda (R7 240) aldığım FPS'leri alıyorum. (70-150 ki bu GTX 1060'ta 30 FPS'lere kadar düşüyor.)
  • GTX1060'ta 30 FPS almak üzüyor insanı sebebi nedir sizce ?

Keza bu sistemle GTA 5'te ultra ayarlarda 45-60 FPS alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizin işlemciyle ilgili büyük bir probleminiz var. 6100 dediğiniz işlemci benim işlemciyi 2'ye katlar ben bile CS:GO'da 60 FPS'den aşağı almıyorum. 200 derecenin ayrıca bir imkansızlığı var. Çarpan kilitleri açık olmadığı halde AMD Phenom x4 925'i 3.2 GHz (stock 2.8) çalıştırıyorum yazın dahi 70'i geçmiyor.

• FX 6100
  • 16 GB RAM
  • GTX 1060 kullanıyorum. Fakat önceki ekran kartımda (R7 240) aldığım FPS'leri alıyorum. (70-150 ki bu GTX 1060'ta 30 FPS'lere kadar düşüyor.)
  • GTX1060'ta 30 FPS almak üzüyor insanı sebebi nedir sizce ?
Keza bu sistemle GTA 5'te ultra ayarlarda 45-60 FPS alıyorum.
CS:GO son zamanlardaki güncellemeler yüzünden kasmaya başladı. Ses ayarları kulaklık veya hoparlör değil ise kasar.

Hocam şöyle söyliyim. Ben render alırken kardeşim sürekli oyun oynayarak bilgisayarı yordu yapma dedim ama yaptı. Yaklaşık 10 kere yaptı. En sonunda macun bile kurumuştu. Ondan sonra performansı düştü sanırım.
Bu arada stress Testi.
stabilitytest.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı