Çözüldü GTX 1060 ile Dead by Daylight'ta ani FPS düşüşleri var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

A1peren

Megapat
Yer
İzmir
RAM
16GB
Ekran kartı
GTX 1060
İşlemci
i7 3770
Merhaba. Dead by Daylight oynarken son zamanlarda FPS droplar başladı. Yalnız ani iniş çıkış olmuyor. FPS 100 iken bir anda 40 civarına düşüyor 4-5 dk sonra düzeliyor. Bir süre sonra yeniden başlıyor sorun. Process Explorer ile oyun içinde FPS düşünce gözlemledim ki "System" görevi %40 civarı CPU kullanıyor. Bir süre sonra da normal değerlere iniyor. İşin garip kısmı görev yöneticisinde gözükmüyor bu.

Bu arada BF1 (multiplayer), r6s gibi oyunlarda falan böyle sorunlar yok. Sadece Dead by Daylight'da var.

Ek olarak: Sıcaklıklar normal, oyun M.2 SSD'de kurulu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Enteresan. Ben de oynuyorum fakat hiç oyle bır sorun yasamadım kı, oyunun grafıklerı ust duzey de değil. Oyunu onarmayı falan denedin mi? Ben de aynısını Call of Duty'de yasıyordum. Hatta o kadar hızlanıyordu kı fanlar, oyunu tekrar ındiırnce duzeldı nedense.
Denedim hocam sil yükle de yaptım düzelmedi. Şimdi oyunu SATA SSD'ye atmayı deniyorum son çare bi de öyle deneyeceğim.

SATA SSD'ye taşımak garip bir şekilde sorunu çözdü. M.2 Max 60 dereceye çıkıyordu hâlbuki.
Enteresan. Ben de oynuyorum fakat hiç oyle bır sorun yasamadım kı, oyunun grafıklerı ust duzey de değil. Oyunu onarmayı falan denedin mi? Ben de aynısını Call of Duty'de yasıyordum. Hatta o kadar hızlanıyordu kı fanlar, oyunu tekrar ındiırnce duzeldı nedense.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim hocam sil yükle de yaptım düzelmedi. Şimdi oyunu SATA SSD'ye atmayı deniyorum son çare bi de öyle deneyeceğim.

SATA SSD'ye taşımak garip bir şekilde sorunu çözdü. M.2 Max 60 dereceye çıkıyordu hâlbuki.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı