Efe Gönen Hectopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2019 #1 Şu anda elimde GTX 1060 ekran kartının 6 GB'lık versiyonu var güncel sistemim de bu. Acaba nasıl bir sistem toplarsam ekran kartını güncellemeden ideal sistemi elde edebilirim ?
Şu anda elimde GTX 1060 ekran kartının 6 GB'lık versiyonu var güncel sistemim de bu. Acaba nasıl bir sistem toplarsam ekran kartını güncellemeden ideal sistemi elde edebilirim ?
YıldırayDgn Kilopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 677 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2019 #2 İşlemcinin yükseltilmesi gerekiyor. Yanına 8 GB RAM, gerekirse anakart değişikliği ile güncel bir sisteme yükselirsiniz.
İşlemcinin yükseltilmesi gerekiyor. Yanına 8 GB RAM, gerekirse anakart değişikliği ile güncel bir sisteme yükselirsiniz.
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2019 #3 Tamamen bütçenize bağlı bir konu.Anakart,işlemci,8GB RAM yükseltmesi yapmak gayet yerinde olabilir.
Efe Gönen Hectopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2019 #4 Almam gereken bileşenler sadece anakart ram ve işlemci ssd hard disk power vs. bu bileşenlerimde sorun yok. Dar boğaz yapmadan güncel parçalardan nasıl bir bileşen çıkabilir asıl onu merak ediyorum.
Almam gereken bileşenler sadece anakart ram ve işlemci ssd hard disk power vs. bu bileşenlerimde sorun yok. Dar boğaz yapmadan güncel parçalardan nasıl bir bileşen çıkabilir asıl onu merak ediyorum.
YıldırayDgn Kilopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 677 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2019 #5 Anladım İntel şart mı peki yükseltme yaparken ?
Efe Gönen Hectopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2019 #6 Yok hayır hatta AMD taraftarıyım diyebilirm.