GTX 1060 iyi bir kart mı?

O karaktere sahip bir insan değilim, sanırım kendinden biliyorsun. Biraz araştırsan 1060'ın 3GB modelinin de alınabileceğini bilirsin bence sanıyorsun 1060 6 GB'lık veri işleyebilecek yazık.

Ne ciddi misin daha yazdığımı okumadan geliyorsun sen 3GB ile RDR 2 veya Cyberpunk oynamayı denedin mi?

Ne ciddi misin daha yazdığımı okumadan geliyorsun sen 3GB ile RDR 2 veya Cyberpunk oynamayı denedin mi?

Ben sana kalkıp GTX 1060 mükemmel harika üst düzey bir karttır demiyorum, sen 3GB'lık versiyonu alınmaz diyorsun, ben de diyorum ki alınır.

3 ile 6 arasında en az 30 FPS fark var.

Forza Horizon 4, Euro Truck Simulator 2, Minecraft.
Şaka mısın sen ya, sadece bir kaç oyunda o kadar fark var gelip insanların aklını karıştırma lütfen, sanki tüm oyunlarda o kadar fark var gibi konuşma gidip FPS testlerini izlemeni öneririm.

Şaka mısın sen ya, sadece birkaç oyunda o kadar fark var gelip insanların aklını karıştırma lütfen, sanki tüm oyunlarda o kadar fark var gibi konuşma gidip FPS testlerini izlemeni öneririm.

3 GB artık alınmaz CS:GO falan oynuyorsa belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…