GTX 1060 marka önerisi

peki o zaman msi alacağım

peki bu monitör sorun çıkarırmı AOC 21.5" E2270SWHN 5 ms Full HD HDMI MONİTÖR
Herhangi bir sorun çıkmaz, sadece daha düşük tepki süresine sahip monitör olması daha iyi olurdu.

Eğer attığın linktekiler dışında öneriye açıksan sana daha güzel bir önerim var.
Ekran kartı: SAPPHİRE RX 480 NİTRO+ 11260-01-20G 8 GB EKRAN KARTI
Monitör: AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Fiyatı

RX 480, GTX 1060'a oranla daha ileri dönük ayrıca monitörde 1ms, 75Hz ve Freesync özelliğine sahip. Freesync nedir dersen de, her monitörün saniyede görüntüleyebileceği kare sayısı vardır. Buna fps(frame per second) deniyor. Bu özelliği monitör bilgilerinden ekran yenileme kısmında görebilirsin Hz olarak belirtilir. Oyunlarda monitörün limiti olan bu kare sayısı aşıldığında veya fpsde dalgalanma olduğunda görünütüde yırtılmalar oluşabiliyor. Freesync(AMD için, Nvidia ise G-sync var) burda devreye giriyor ve bu yırtılmaların önüne geçiyor sizede çok daha keyifli oyun oynamak kalıyor.

Bende RX 480 + FreeSync monitör öneririm daha hesaplı ve geleceğe dönük.

Aslında ben Nvidia ekran kartlarına düşkünüm, ondan GTA1060 alıp o dediğim monitörü alıp kullansam çok sıkıntı olur mu? Zaten sistemi 2 yıl sonra değiştireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında ben nivida ekran kartlarına düşkünüm ondan gtx 1060 alıp o dediğim monitörü alıp kullansam çok sıkıntı olurmu zaten sistemi 2 yıl sonra değiştireceğim
2 yıl sonra sistem değişecekse daha iyi bir monitör alıp ekran kartından kısamak daha mantıklı olur. Sonuçta artık 1080p ye yönelik fazla kart çıkmıyor zamanla daha da azalacaktır.

Son düzenleme:
2 yıl sonra sistem değişecekse daha iyi bir monitör alıp ekran kartından kısamak daha mantıklı olur. Sonuçta artık 1080p ye yönelik faazla kart çıkmıyor zamanla daha da azalacaktır.
Görüntü yırtılmaları beni çok etkiler mi?

2 yıl sonra sistem değişecekse daha iyi bir monitör alıp ekran kartından kısamak daha mantıklı olur. Sonuçta artık 1080p ye yönelik faazla kart çıkmıyor zamanla daha da azalacaktır.
Bir de şu var, ben GTA 5 ve sık sık CS GO oyuncusuyum. Görüntü yırtılmaları bilmem beni çok etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
görüntü yırtılmaları beni çok etkilermi

birde şu var ben gta 5 ve sık sık cs go oyuncusuyum görüntü yırtılmaları bimem beni çok etkilermi.
Yırtılma size oyun oynatmıyacak şekilde etkilemez, sadece biraz tad kaçırır o kadar belki farkınaa bile varamıyabilirsiniz. Şunu net söyliyebilirim, freesync veya g-sync kullandıktan sonra bırakmak özellikle fps türü oyunlarda oldukça fark hissetiriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video size biraz daha yardımcı olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…