GTX 1060 Max-Q test sonucu normal mi?

GTX 1060 6GB

Hectopat
Daha fazla  
1722338873629.png

FurMark İle yaptığım test sonucu bu. Daha önce konu açmıştım ama böyle bir şeyden değildi sadece yanlış sürücüden bir performans kaybı yaşamıştım.
GTX 1060 Max Q performans düşüklüğü Önceki konu burada. 2. sayfada görüldüğü üzere RTX Minecraft oynarken bile 72 dereceydi şimdi ne oldu da 92 derece oldu bilgisayar anlamıyorum. Termal macunu kaç kez değiştirdim. Kullandığım macun "Pullsar Pullwark Bold" İlk aldığımda 72 derecelere düşürmüştü mis gibi bilgisayarı şimdi ne oldu bilmiyorum. Macun tüpü (yada şırıngası ne derseniz) içinde duruyordu acaba macun bozuldu gibi bir şey mi oldu? Toz olarak da temiz görünüyor bilgisayar. Soğutucu aldım etkisi yok. Ayrıca Bilgisayarı açar açmaz hızlıca oyuna giriyorum, 92 derece olana kadar performans kaybı yok sonrasında kısıyor güçten. Bunu söylüyorum çünkü Ekran kartında arıza olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca ilk açtığımda boşta 45-50 derecelerde dolaşıyor.

Ya macunu düzgün süremedin ya kapatırken tam baskı yapamadın en kötü ihtimal termal pedlere zarar vermişsindir diye tahmin ediyorum.

Normal değil 92 derece çok fazla. En fazla 85 derece olması gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı