GTX 1060 mı RX 480 mi?

RX 480'nin avantajları DX 12, Vulkan, CF desteği, 2GB fazla VRAM ve FreeSync monitörlerin ucuzluğu. GTX 1060'ın avantajları DX 11, 30W civarı daha az güç tüketmesi (bana göre çok büyük bir fark değil), ShadowPlay. Bana tercihim RX 480 olur. Bu arada frekans değerlerine bakarak kart seçilmez daha yüksek frekanslarda çalışsa bile aynı mimari olmayan bir kartla karşılaştırılmaz. AMD kartların çoğunun frekansları düşüktür, Nvidia kartların frekansları yüksektir bu Nvidia'nın daha iyi olduğu anlamına gelmez.

@Silinen üye Forum içinde mesaj atmayı aradım aradım bulamadım size nerden ulaşacağımı şaşırdım. Size birkaç şey danışmak istiyordum. MSI Afterburner ekran görüntüsünü alıp atabilir misiniz bana? Bir de kullandığınız kulaklıktan memnun musunuz ben de onu almayı düşünüyorum da?

MSI Afterburner ile neyin ekran görüntüsü alacam anlamadım. Aslında şuan o kulaklığa sahip değilim. Kısa sürede alacağım. Ama arkadaşım birinde o kulaklığı kullandım gayet güzel ses veriyor, konforlu.

@Silinen üye MSI RX470'in değerlerini merak ettim de bir de fan hızımı falan ayarlamak istiyorum sizinkine göre.

@Silinen üye Ya size zahmet olmasın çok incesiniz teşekkür ederim. Eğer yük olmayacaksa atarsanız sevinirim yoksa sorun değil.

Konu hortlatıyorum beyler :/ Şuan r9-270x kullanıyorum. Lg monitörüm yandığı için asus 24 vg248qe monitör aldım. Sizce gtx 1060 6 gb 192 bit lik modelmi yoksa rx480mi ? oc yapmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…