Oynadığım oyunlar öyle yüksek donanım isteyen oyunlar değil işlemcim i5 7400. Sanada sorayım G-sync için Viewsonic almam gerekiyor sence almalı mıyım ? Pişman olur muyum Viewsonic'ten ? Yoksa boşver çokta gerekli değil BENQ ya da ASUS mu al dersin.
Eğer Bir Oyunu Professional Derece Oynamıyorsan ViewSonoic Seni Sonuna Kadar Götürücektir.Ama Dersenki Ben Professional Derecede Oynıcam Sana Yetmiceğinin Garantisini Veririm.Ben 2 Yıl Önce Asus Monitör Aldım 2 Yılda Ölü Piksel Tarzı Sorunlarla Karşılaşmadım.
Eğer Bir Oyunu Professional Derece Oynamıyorsan ViewSonoic Seni Sonuna Kadar Götürücektir.Ama Dersenki Ben Professional Derecede Oynıcam Sana Yetmiceğinin Garantisini Veririm.Ben 2 Yıl Önce Asus Monitör Aldım 2 Yılda Ölü Piksel Tarzı Sorunlarla Karşılaşmadım.
Doğru diyorsun fakat şu an ki monitörüm 5ms ve 1ms ile arasındaki farkı biliyorum bende 10 lvl ama işte ms farkı karşındaki oyuncuda varsa belli oluyor 18.5 inç ile oynuyorum
Birde söylenene göre bu monitörde ve ya tüm monitörlerdemi bilmiyorum. Viewsonic'de 1ms ile 144'dü aynı anda kullanamıyormuşsun böyle bir şey olabilir mi ?