Hasanstarr Hectopat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2016 #1 Öncelikle merhaba, ben GTX 1060 Strix model ekran kartı almak istiyorum, ama aklımda birde Msı aynı modeli var. Arasındaki fark sadece soğutma farkı mıdır yoksa donanımsal özellik var mıdır? Teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2016
Öncelikle merhaba, ben GTX 1060 Strix model ekran kartı almak istiyorum, ama aklımda birde Msı aynı modeli var. Arasındaki fark sadece soğutma farkı mıdır yoksa donanımsal özellik var mıdır? Teşekkür ediyorum.
pcan Hectopat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2016 #2 Kart aynı kart hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Aralarından taş çatlasa 1-2 FPS olur.
Murat Can Arıcı Megapat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2016 #3 Ben senin yerinde olsam zotac alırdım tabi varmı bilmem ama zotac ikisindende daha performanslı ama tasarım açısından zotac pırt
Ben senin yerinde olsam zotac alırdım tabi varmı bilmem ama zotac ikisindende daha performanslı ama tasarım açısından zotac pırt