GTX 1060 Overclock Önerisi

alpero

Hectopat
Daha fazla  
MSI GTX 1060 ekran kartim var. Bu karti overclocklarken hangi degeri ne kadar arttirmam gerekir?

Bence yapma dostum. Zaten yeterli kart. Voltaj vermeden overclock yaparsan çok katkısı olmaz fps durumuna. Voltaj verirsen de ekran kartını yakabilirsin. Vermeden ise çekirdek ve bellek frekansını yavaş yavaş az miktarda artırıp test edeceksin. Eğer fps düşüşü falan filan olursa overclocku iyi şekilde yapamamış olursun. Benimde pek bilgim yok bildiklerimi yazdım. Yanlışım varsa affola.

Yeni nesil ekran kartlarının tamamında neredeyse voltajı sona getirip overclock yapsanda kartı yakma riski hiç yok diyebilirim. Overclockla stabilite yakalamazsan en kötü mavi ekran alır reset yersin. Zaten kart üreticileri güvenli voltaj limitini artık sabitliyorlar. İllede yakmak için kartın VGA Bios'unda Nvidia inspector ile voltaj limitini bilinçsizce arttırıp overclock yaparsan işte o zaman kartı yakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…