irfancanfb Kilopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #1 Öncelikle merhaba, internette dolaşırken bu overclock ayarlarını gördüm ve uyguladım sizce ayarlar uygun mu? Değilse uygun ayarlar nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2018
Öncelikle merhaba, internette dolaşırken bu overclock ayarlarını gördüm ve uyguladım sizce ayarlar uygun mu? Değilse uygun ayarlar nelerdir?
irfancanfb Kilopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #3 Overclock bağlantısı Sayın @BilgisayarKurdu bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
S saydut Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #4 Ben Core Clock'u anca 110 a çekebildim bu ayarlarda stabil ise çok iyi. Fakat kartınız sürekli yüksek hızda çalışıyor bilginize.
Ben Core Clock'u anca 110 a çekebildim bu ayarlarda stabil ise çok iyi. Fakat kartınız sürekli yüksek hızda çalışıyor bilginize.
irfancanfb Kilopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #5 yüksek hızda çalışması önemli değil. Oyun oynarken o ayarı aktif ediyorum. Core clock yüzünden bazı oyunlar çökmeye sebep oluyordu üstteki ayarlarda, tavsiye ayarlarım bunlar.
yüksek hızda çalışması önemli değil. Oyun oynarken o ayarı aktif ediyorum. Core clock yüzünden bazı oyunlar çökmeye sebep oluyordu üstteki ayarlarda, tavsiye ayarlarım bunlar.