GTA 5'de ultra ayarlarda 60 - 35 FPS arasında değişiyor. Technopat GTX 1060 sistem toplama tavsiyesinde GTA 5 ortalama 90 FPS alırken ben neden aynı ayarlarda olmasına rağmen ortalama 50 alıyorum, bunun nedeni ne olabilir. (V-sync kapalı, tüm sürücüler, BIOS ve Windows güncel.)
GTA 5'de ultra ayarlarda 60 - 35 FPS arasında değişiyor. Technopat GTX 1060 sistem toplama tavsiyesinde GTA 5 ortalama 90 FPS alırken ben neden aynı ayarlarda olmasına rağmen ortalama 50 alıyorum, bunun nedeni ne olabilir. (V-sync kapalı, tüm sürücüler, BIOS ve Windows güncel.)
Başka hesaba geçmek zorunda kaldım. Sanırım imla yanlış yaptım kusura bakmayın .GTA 5'de oluyor sadece bu problem. Başka bir oyunda görmedim bu tarz sorun. Oyun içi değerlere baktığım zaman GPU kullanımı %60 civarlarında geziyor ve ısı değerleri 50'den yukarı çıkmıyor.
Başka hesaba geçmek zorunda kaldım sanırım imla yanlış yaptım kusura bakmayın.GTA 5'de oluyor sadece bu problem başka bir oyunda görmedim bu tarz sorun.Oyun içi değerlere baktığım zaman GPU kullanımı %60 civarlarında geziyor ve ısı değerleri 50'den yukarı çıkmıyor