GTX 1060 PC toplama

Bu sistemi almalı mıyım?

• Evet

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3

I Laise Pour Toi

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1060 oyuncu bilgisayarı toplamayı düşünüyorum, aklımdaki sistem bu şekilde sizce güzel bir verimlilik alır mıyım? Ve bu sistemi almalı mıyım veya şunun yerine bunu alırsan daha iyi olur dediğiniz bir şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Sistem:
AMD Ryzen 3 R3 1300X Soket AM4 3.5GHz 8MB Önbellek 65W 4 Çekirdek İşlemci

MSI B350M PRO-VD PLUS AMD Çipset Soket AM4 DDR4 3200MHz(OC) VGA DVI Anakart

GSKILL 8GB RipjawsV Kırmızı DDR4 2400Mhz CL15 Single RAM

MSI GTX1060 GAMING X 3GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı

WD 3.5" 1TB Caviar Blue Sata 3.0 7200RPM 64MB Harddisk

CM MasterBox Lite 5 500W 80 Plus Kasa.

Dostum GTX 1060'ı 6 GB yapabilirsen iyi olur, bunun dışında bütçen varsa SSD al. Ve o WATT değerindeki bir PSU o sistemi doyurabilecek mi hiç düşündün mü? İlerde gerçekleşecek sorunları şimdiden gidermek için yükselt o PSU'yu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın içinden çıkan güç kaynaklarına güvenmiyorum nedense.
Binlerce lira para harcıyorsunuz, bir güç kaynağı almak zor geliyor.

Kasanın içinden çıkan, gerçek değeri vermeyen güç kaynaklarına sistemi emanet ediyorsunuz.

Kasanın içinden çıkan güç kaynaklarına güvenmiyorum nedense.
Binlerce lira para harcıyorsunuz, bir güç kaynağı almak zor geliyor.

Kasanın içinden çıkan, gerçek değeri vermeyen güç kaynaklarına sistemi emanet ediyorsunuz.
Haklısın dostum. Hem zaten 500 WATT bir PSU o sistemi pek doyurabileceğini sanmıyorum. Kasa içinden çıkanlar kaliteli olabilir ama bazıları, yani ün salmış çok başarılı kasa/PSU firmaları.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı