GTX 1060 Render Performans

endo34

Hectopat
Daha fazla  
Bugün bilgisayar siparişimi vereceğim. Aklıma takılan bir kaç soru var.

Ekran Kartı : Gigabyte GTX 1060 192 bit
Anakart : MSI Z170A M3
Bellek : Kingston Predator 16GB(4X4GB) DDR4 3000MHz CL15
İşlemci : i7-6700

Sizce bu 4'lü beni render alırken yarı yolda bırakır mı? Photoshop, Illustrator, InDesign kullanıyorum ve 3D Modelleme için başlangıç seviyesindeyim ama ona ağırlık verip kendimi geliştirmek istiyorum. Buradaki 192 bit kafamda şüphe oluşturdu. Sizce ekran kartının 192 bit olması büyük etki yaratır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır 192 bit bir sıkıntı oluşturmaz. 192 bit olmasının sebebi Nvidia ın renk sıkıştırma teknolojisi sayesinde. Bu kart çoğu 256 bit karttan daha performanslıdır.
Render konusundada seni yarıyolda bırakmaz. benim eski dandik laptop bile photoshop gibi programlarda sıkıntı çıkarmıyor.

Sıkıntı çıkartmaz. İşlemcin gayet güzel ekran kartıda harika. Anakartında süper hiç bir sıkıntı olmaz merak etme. İçin rahat olsun.

Sağolun siparişi veriyorum o halde

Overclock için tasarlanmamış bir işlemciye Z170 anakart takmışsınız. B150 Gaming M3 işinizi görür. Aradaki farkla SSD almalısınız.
SSD Samsung 850 Evo alacağım zaten. Render için gerekli parçaları sordum sadece. O anakartı almamın sebebi Bellek MHz 3000 kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…