GTX 1060 sistem açılırken mavi ekran veriyor

reslick

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı kullanırken mavi ekran verdi daha sonra yeniden başlarken tekrar mavi ekran verdi ve sonra otomatik onarıma hazırlanıyor diyip kapandı tekrar açınca yine mavi ekran geldi HDD den kaynaklandigini düşünüyorum çünkü 8 yıllık bi HDD var içinde sistem özellikleri

Nvidia GTX 1060 6gb
AMD Ryzen 5 1600
16GB Ram
1 TB HDD (ama dediğim gibi 8 yıllık)

Not: bilgisayar aşırı yavaş çalışıyo çoğu uygulama yanıt vermiyor geç açılıyo oyunlarda çok donma oluyor.

Bilgisayarımı kullanırken mavi ekran verdi daha sonra yeniden başlarken tekrar mavi ekran verdi ve sonra otomatik onarıma hazırlanıyor deyip kapandı tekrar açınca yine mavi ekran geldi HDD'den kaynaklandigini düşünüyorum çünkü 8 yıllık bir HDD var içinde sistem özellikleri.

NVIDIA GTX 1060 6 GB.
AMD Ryzen 5 1600.
16 GB RAM.

Not: Bilgisayar aşırı yavaş çalışıyor çoğu uygulama yanıt vermiyor geç açılıyor oyunlarda çok donma oluyor.

Virüs yedin ya da HDD ya da tamamen fazla kullanımdan vb. bitmiş bilgisayarın. Sen en iyisi bir Malwarebytes indir tarama yap sorun devam ederse HDD değiş oda olmazsa ekran kartında falan sıkıntı olabilir ya da RAM'lerin uyumsuzluğu PC kasa ısı falan da sorun olabilir.

Bilgisayarımı kullanırken mavi ekran verdi daha sonra yeniden başlarken tekrar mavi ekran verdi ve sonra otomatik onarıma hazırlanıyor diyip kapandı tekrar açınca yine mavi ekran geldi HDD den kaynaklandigini düşünüyorum çünkü 8 yıllık bi HDD var içinde sistem özellikleri

Nvidia GTX 1060 6gb
AMD Ryzen 5 1600
16GB Ram

Not: bilgisayar aşırı yavaş çalışıyo çoğu uygulama yanıt vermiyor geç açılıyo oyunlarda çok donma oluyor.
Hocam minidump dosyalarını iletin.
Sorunu inceleyip neyden kaynaklı olduğuna bakayım , çözüm üretelim.

Virüs yedin ya da HDD ya da tamamen fazla kullanımdan vb. bitmiş bilgisayarın. Sen en iyisi bir Malwarebytes indir tarama yap sorun devam ederse HDD değiş oda olmazsa ekran kartında falan sıkıntı olabilir ya da RAM'lerin uyumsuzluğu PC kasa ısı falan da sorun olabilir.
Virüs taraması yaptım ama bişey çıkmadı

Okuldayim suan eve gideyim atarim

Nvidia GTX 1060 6gb
AMD Ryzen 5 1600
16GB Ram

Arkadaşlar bilgisayar artık hiç açılmıyor her açtığımda kişisel bilgisayarın açıklamıyor gibi bir hata veriyor yeniden başlıyor mavi ekran tekrar bu hata hep bir döngü halinde şu an kapattım bekliyorum. Yeni bir SSD alacağım ama param yok biriktiriyorum şu an.

Minidump klasörü tamamen boş

Dosya Ekleri

• 17473367810934340226850552765551.jpg
    17473367810934340226850552765551.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı