GTX 1060 sistem Assassin's Creed Odyssey'de kaç FPS verir?

GTA 4, Watch Dogs, sleeping dogs, Fallout, Stalker, Witcher oyunlarına bakmanızıda öneririm.

Aslında böyle çok bilinen oyunların çoğunu bitirdim başka indie önerebileceğiniz oyunlar var mı? Çünkü burada oynamadığım oyunlar Stalker eski olduğu için bir de Fallout pek bana gitmedi bu kadar.

Aslında böyle çok bilinen oyunların çoğunu bitirdim başka indie önerebileceğiniz oyunlar var mı? Çünkü burada oynamadığım oyunlar Stalker eski olduğu için bir de Fallout pek bana gitmedi bu kadar.

Stalker modlanarak güzel hale getirilebiliniyor ama herkese gitmeyen bir oyun seven de fanı oluyor. Onun dışında aklıma gelen Skyrim var kendim de başlamayı düşünüyorum. Disco Elysium, Dragon Age Origins var ve Hollow Knight.

Undertale, One shot, shovel Knight, forager, hollow Knight.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…