GTX 1060 sistem Cyberpunk 2077'de FSR 3 modu kötü görüntü veriyor

qoray99

Megapat
Daha fazla  
Cyberpunk 2077 için FSR2 to FSR3 modunu kurdum. Ancak görüntüyü çok kötü yapıyor. Cisimlerin kenarları tırtıklı, görüntü parazitli gibi oluyor. Hele ki yağmurla bir ortamdaysa nokta nokta oluyor ıslak bölgeler. Oyunun kendi FSR 2.1'in kalitesi çok çok daha iyi. Modu kurunca 15-20 FPS artış oluyor ama görüntüyü çok bozuyor. Modun amacı görüntüyü yine güzel tutup FPS yükseltmek değil miydi?

Modda DLSS'in kalite modunu seçip kare oluşturmayı açmama rağmen sanki FSR'ın Ultra performans modunda oynuyormuş gibi bir görüntü alıyorum. Bu normal mi yoksa kartımla ilgili mi? Ekran kartım GTX 1060. Kartımda DLSS olmadığı için mi bu kadar kötü etkiliyor görüntüyü mod yoksa başka bir sıkıntı mı var? Mod böyleyse modla 60 FPS almak yerine kendi FSR 2.1 iyle 40-45 FPS oynamak daha iyi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer düşük bir FPS alıyorsan modu açtığın zaman gecikme ve Motion blur yapar. Hem oyunun bulanık görürsün hem kasıyor gibi.

Bir de modun sorunları olunca üstüne ekleye ekleye gidiyor işte.
Genel olarak mod ile ilgili diyebiliriz ama. Yağmur yağınca olan sorunu çok duyuyorum çünkü.

Son düzenleme:

Mod ile ilgili.

Oyunu daha akıcı gösteriyor hocam kasıyor gibi bir sorunla karşılaşmadım da dediğim gibi görüntüdeki sıkıntı mevcut sadece. O da modla ilgiliymiş demek.

Oyunu daha akıcı gösteriyor hocam kasıyor gibi bir sorunla karşılaşmadım da dediğim gibi görüntüdeki sıkıntı mevcut sadece. O da modla ilgiliymiş demek.

Mod ile ilgili sorun hocam dediğimiz gibi. Resmi olarak bir gelmedi şu oyuna. Modlar sorun çıkartabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…