Arkadaşlar 3-4 hafta öncesine kadar Valorant PUBG falan oynayabiliyordum ama son 2 haftadır Valorant'a girince bilgisayarınız düşük bellek ile çalışıyor hatası alıyorum ve oyun kendini kapatıyor ama CS:GO oynayabiliyorum oyundan atmıyor. Görev yöneticisine girince boştayken bana fazla RAM kullanıyor gibi geldi sizde bir bakabilir misiniz format atsam çözülür mü bu sorun.
16G kullanıcısı olarak boşta 1.3/1.4 GB gibi bir RAM kullanımı mevcut bende, eğer ki dediğiniz gibi arka planda herhangi bir şey açık değilse açıkçası biraz fazla gibi.
Boşta 4 GB RAM kullanıyor ve normal mi diyorsunuz. Bilgisayarla aranız bayağı iyi olmalı. Evde kullandığım bilgisayar boşta 500 MB'den fazla RAM kullansa bir terslik mi var diye araştırma yaparım.
Boşta 4 GB RAM kullanıyor ve normal mi diyorsunuz. Bilgisayarla aranız bayağı iyi olmalı. Evde kullandığım bilgisayar boşta 500 MB'den fazla RAM kullansa bir terslik mi var diye araştırma yaparım.
Windows'u olduğu gibi kullanma, gerekirse manuel tweakler yapmaya çalış onun dışında sistemi boşta yoracak hizmetleri devreye girdiren ıvır zıvır gereksiz yazılım(lar) vs de kurmamaya çalış derim, normalde 8GB bellekli bir sistemde boşta ortalama 15/1.7 GB civarı bir bellek kullanımı olur.