GTX 1060 sistem FC 25 kaldırır mı?

Burak Krhn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle sistemimi fotoğrafta görüyorsunuz. Ben FC 25 Showcase yükledim ve rush da çok güzel düşük ayarlarda donmadan 60-70-80 FPS oynatıyor. Fakat normal klasik maça girdiğimde FPS 30-40'lara kadar iniyor çoğu zaman donuyor. Normal sürümde optimizasyon düzelir mi donmadan kaç FPS olursa olsun oynayabilecek şekilde olsun istiyorum. Evet ben de biliyorum sistemim kötü kaldırmayabilir fakat size danışmak istedim sizce FC 25 normal sürümünü indirimdeyken Steam'den alınır mı? Şimdiden yorumlarının için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• teknooo 2.PNG
    22,3 KB · Görüntüleme: 37
  • teknoo.PNG
    30,1 KB · Görüntüleme: 30
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kaldırır.

Dostum benimki 3 GB versiyon bir de işlemci 3. nesil
Evet ama en azından düşük ayarlarda açar o kadar büyük farklar yok.
İşlemci performansı çok etkilemiyor zaten darboğaz olmadıkça.
6 GB versiyonda Ultra ayarlarda 70-80 Fps civarlarında 3 gb versiyonu en azından low da kaldırır.

Peki gerçekten alırsam düşük ayarlarda oynayabilecek performansı alabilir miyim? Bir de Showcase ile normal sürümünün arasında FPS farkı oluşur mu artar mı eksilir mi?

Peki gerçekten alırsam düşük ayarlarda oynayabilecek performansı alabilir miyim? Bir de Showcase ile normal sürümünün arasında FPS farkı oluşur mu artar mı eksilir mi?
Showcase hakkında bir bilgim yok ama kaldırır gibi duruyor.
Şimdi baktım artıyormuş FPS.
@Burak Krhn

Tamam o zaman alıyorum indirimdeyken. Teşekkür ederim yardımın için

Şahsen bu oyunun almamanı tavsiye ederim. Gerçekten kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…