Dün bilgisyarımı açtım windows şifremi girdim masaüstü başlamadı. 10 dk bekledim gelmeyince baktım mause hareket ediyordu sağ alt köşeden kapat dedim kapandı. Sonra bilgiayarımın düğmesine tekrar bastım mause ve fare ışıkları ile birlikte görüntü de gelmedi.
Ramleri çıkarıp denedim olmadı, yerlerini değiştirdim denedim olmadı. İşlemciyi çıkarttım temizledim macunladım olmadı. Anakartın pilini çıkarttım beklettim tekrar taktım olmadı. Psu, ekran kartı, işlemci soğutucusu bütün fanlar çalışıyor ancak görüntü yok, mause ve fare çalışmıyor.
Anakartın üzerinde ki harici ekran kartı slotunu taktım onda da görüntü yok.
kabloyu değiştirdim yine olmadı.
Bios ve windows güncel.
Yardımcı olabilecek var mı?
Msi B350 Tomahawk Anakart
Nvidia 1060 3gb ekran kartı
Fury 8x2 16 gb ram
Psu 600w
Windows 10 home işletim sistemi
Dostum bunu bu şekilde cözmemis çok zor. Kablolarda sıkıntı olabilir, soketler sıkıntı olabilir, ekran kartı olabilir, anakart olabilir. Bunu yazarak bulmak çok zor.
ÖNce ucuz farklii biir ekran kartı deneyin ya da ekran kaetsız çalışan bir işlemci.
BU durumu cözmezse anakart değiştirin öyle deneyin, bu işi yapıyorum fakst yanlış yönlendirmek istemem. Detaylii fotograflar atabilirseniz dah ayardimci olabilirim
Dostum bunu bu şekilde cözmemis çok zor. Kablolarda sıkıntı olabilir, soketler sıkıntı olabilir, ekran kartı olabilir, anakart olabilir. Bunu yazarak bulmak çok zor.
ÖNce ucuz farklii biir ekran kartı deneyin ya da ekran kaetsız çalışan bir işlemci.
BU durumu cözmezse anakart değiştirin öyle deneyin, bu işi yapıyorum fakst yanlış yönlendirmek istemem. Detaylii fotograflar atabilirseniz dah ayardimci olabilirim