GTX 1060 Sistem İçin PSU Önerisi

BloodyHands

Hectopat
Merhaba,
ryzen 5 2600x işlemcim var buna 3000 mhz Kingston 8 RAM, GTX 1060 6 GB takacağım ancak hangi PSU seçsem bilemedim. Kendi araştırdığım kadarıyla bana 550W yeterliymiş ama hangisi iyi performans verir hangisi uzun ömürlüdür kararsız kaldım. Bana bir öneride bulursanız sevinirim.

Anakart; Asus Strix B350-f gaming
CPU: Ryzen 5 2600x
RAM: Kingston Savage 3000 MHz Savage
GPU: Nvidia GTX 1060 6GB

Son düzenleyen: Moderatör:
FSP markasını ilk defa duyuyorum şahsen.Bu güç kaynağı konusunda baya bir temkinli olmaya çalışıyorum çünkü bulunduğum bölgedeki elektrikler parazitli ve dalgalı oluyor bazen.Üzerine biraz fazla düşüyor da olabilirim ama dumanlı bir gelecek istemediğimden.Bu arada bu cihazların verebildikleri maksimum güç değilde sürekli olarak verebildikleri güç önemliymiş bu konuyu da göz önünde bulundurmaya çalışıyorum.

FSP iyi üreticilerden biridir. Adamlar baz istasyonları için dahi güç kaynağı üretiyorlar ki bu sistemler de 7/24 çalışan sistemler. Zamanında Intel, IBM, HP gibi markaların sunucularında FSP güç kaynakları kullanıldığına şahit oldum. Biliyorsunuz sunucularda 7 gün 24 saat çalışan sistemler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçenizi 500 liraya kadar arttırabilirseniz Seasonic tavsiye ederim. Bu firmada dünyanın en iyi güç kaynakarını üreten firmalardan bir tanesidir.

Modüler olmayan:
Seasonic 620W 80+ Bronze S12II Güç Kaynağı (SEA-S12II-620)

Tam Modüler olan:
Seasonic 620W 80+ Bronze M12II-620 Evo Edition Modüler Güç Kaynağı (SEA-M12II-620)

Konuyu tekrar canlandırmak gibi olacak ama sizce Seasonic 620W ile 1070TI alsam yeterli olurmu?
ve GTX 1060 ile 1070TI arasındaki bin TL farka değer mi?
Bu arada cihaza ekstra fan ve 1-1.5 M civarında LED eklemeside yapacağım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı