GTX 1060 Sistem için Sessiz PSU Önerisi

lazwegaz

Kilopat
Sistem Özellikleri:
  • MSI B350m Gaming Pro Anakart
  • AMD Ryzen 7 2700x İşlemci
  • 2x8 2400 MHz RAM
  • Gigabyte GTX1060 Ekran kartı

Xigmatek kasa kullanıyorum ve PSU kasanın kendinden var 600 W şeklinde. Fakat aşırı ısınma ve ses sorunu var. Yanlış bir tercih yaparak bu kasayı almıştım, şimdi pişmanlığını yaşıyorum. Yük altındayken kasayı titretecek şekilde dönüyor fanları. Ellerim mouse ve klavyedeyken titreşimi hissedebiliyorum ve çok rahatsız edici. Artık ses çıkarmayan bir PSU kullanmak istiyorum. Bana öneride bulunabilir misiniz? Gram ses çıkarmayan kaliteli bir ürün almak istiyorum. Bütçem 500-600 TL civarlarında. Ama duruma göre biraz daha çıkabilirim. Teşekkürler.

Kardeş Xigmatek çok kaliteli bir kasa ve güç kaynağı markası değil zaten. Onun için en başta seçim yanlışı yapmışsın. FSP güç kaynakları premium kaliteye sahip ürünler. Çünkü güç kaynağının içindeki parçaları da kendisi ürettiğinden kalite birinci tercihleri.

Aerocool psu kullanan bir kaç arkadaşım daha sonra değiştirdiler pek memnun değillerdi.
Kardeş Xigmatek çok kaliteli bir kasa ve güç kaynağı markası değil zaten. Onun için en başta seçim yanlışı yapmışsın. FSP güç kaynakları premium kaliteye sahip ürünler. Çünkü güç kaynağının içindeki parçaları da kendisi ürettiğinden kalite birinci tercihleri.
Evet dediğiniz gibi kasa seçimim çok yanlış oldu malesef ama yapacak bir şey yok artık. Bende Fsp markasına çok sıcak bakıyorum ama Corsair de kafamı karıştırıyor kararsızım henüz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı