GTX 1060 sistem ile Valorant'ta 60 FPS normal midir?

İşletim sistemi
Windows 10

Doyle

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2400 MHz 1x16 GB
Ekran kartı
GTX 1060 Turbo 6 GB
Anakart
ASUS B250H
İşlemci
i7-7700K
Arkadaşlar merhaba, sistem özelliklerimi belirttim. Bugün oynarken FPS'ime bakayım dedim ve 50-60 FPS arasında gidip geldiğini gördüm, sonra grafikleri ''Orta'' yaptım ama 5-10 dışında bir artış görmedim. Sizce bu değerler normal midir? Değilse ne yapmak gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, sistem özelliklerimi belirttim. Bugün oynarken FPS'ime bakayım dedim ve 50-60 FPS arasında gidip geldiğini gördüm, sonra grafikleri "orta" yaptım ama 5-10 dışında bir artış görmedim. Sizce bu değerler normal midir? Değilse ne yapmak gerekiyor?

Normal değil kartın sürücüleri yüklü mü?

Açıkcası o sistem ile gerçekten hiç normal değil. CPU-Z den bakarmısın olası bir ihtimal ekran kartı çakma felan olabilir bir kontrol etmeni tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba, sistem özelliklerimi belirttim. Bugün oynarken FPS'ime bakayım dedim ve 50-60 FPS arasında gidip geldiğini gördüm, sonra grafikleri "orta" yaptım ama 5-10 dışında bir artış görmedim. Sizce bu değerler normal midir? Değilse ne yapmak gerekiyor?

FPS sabitleme ayarı açık kalmış olabilir veya V-Sync açık olabilir ya da kartta FPS kısıtlama gibi bir ayar açık olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı