GTX 1060 sistem mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Xackwild

Attopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1NFgTxMXPdXC_S_nDd7Drgtfe4RP_hM_p/view?usp=drive_link
RAM
32 GB 2400 Mhz RAM
SSD veya HDD modeli
SSD Kingston SHSS37A480G
Ekran kartı
Nvidia GeForce GTX 1060 6 GB
Anakart
MSI X370 SLI PLUS
İşlemci
AMD Ryzen 7 1700 8 Core 3.00 GHZ
Format sonrası mavi ekran hatası alıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

o adımı atlamışım. güncel link budur.
Ekran kartı sürücün yanlış görünüyor, Nvidia kurduysan DDU ile komple sil, sitesinden Game Ready değil, Studio Driver indir ilgili OS'una göre ama kurma, Win güncellemelerini yap - arada kendisi sürücü atayabilir, problem olmaz, güncellemelerini topladıktan sonra Nvidia'dan indirdiğin Studio'yu kur.

10xx serisine desteği kesecek Nvidia Ekim ayında bilgine.

Diğer sürücülerde problem yok görünüyor.

Ekran kartı sürücün yanlış görünüyor, Nvidia kurduysan DDU ile komple sil, sitesinden Game Ready değil, Studio Driver indir ilgili OS'una göre ama kurma, Win güncellemelerini yap - arada kendisi sürücü atayabilir, problem olmaz, güncellemelerini topladıktan sonra Nvidia'dan indirdiğin Studio'yu kur.

10xx serisine desteği kesecek Nvidia Ekim ayında bilgine.

Diğer sürücülerde problem yok görünüyor.
Güvenli modda başlatıp DDU ile sürücüyü kaldırdım. bilgisayarı yeniden başladıktan sonra nvidia sitesinden güncel gameready sürücüyü indirip kurdum. bu sorun bilgisayarı ilk açtığımda legend of runeterra oyununa girdiğimde oluyordu. mavi ekran verip yeniden başladıktan sonra hata almıyordum. şimdi sorun yok gibi görünüyor. bilgisayar ilk açıldığında girdim oyuna sorun yaşamadım. teşekkürler dostum.

Güvenli modda başlatıp DDU ile sürücüyü kaldırdım. bilgisayarı yeniden başladıktan sonra nvidia sitesinden güncel gameready sürücüyü indirip kurdum. bu sorun bilgisayarı ilk açtığımda legend of runeterra oyununa girdiğimde oluyordu. mavi ekran verip yeniden başladıktan sonra hata almıyordum. şimdi sorun yok gibi görünüyor. bilgisayar ilk açıldığında girdim oyuna sorun yaşamadım. teşekkürler dostum.
Çözüldüyse güzel, eğer tekrarlarsa Game Ready yerine bir önceki sürümden Studio indirip deneyebilirsin. Kart eski olduğundan soğutmada sıkıntı olabilir, temizlik ister. Bunları atlama, iyi oyunlar dilerim.

Malasef sorun devam ediyor. Hem studio, hem game ready, hem de Windows' un kendi sürücüsünü denedim, hepsinde mavi ekran alıyorum. Sanırım sorunun tek sebebi ekran kartı değil, minidump dosyalarını ben de inceledim; hepsi birbirinden farklı hatalar, çoğu da farklı dosyalara işaret ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı