GTX 1060 sistem mavi ekran veriyor

Daha fazla  
RAM
8GB
SSD veya HDD modeli
256GB SSD 1TB HDD
Ekran kartı
Gtx 1060 6gb
İşlemci
İ5 7.nesil
Bilgisayarda oyun oynarken bir anda mavi ekran verdi kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılacak diye. Sonra kapandı bekledim bekledim açılmadı. Kasa çalışıyor, ışıkları yanıyor, sesi geliyor ama görüntü yok monitor no Signal diyor tekrar tekrar söküp taktım kabloyu fark eden bir şey olmadı. İlk defa başıma geldi böyle bir durum ne yapmalıyım? Şu an kapalı durumda açmaya korkuyorum zarar veririm diye.

Sistemim toplama filan da değil MSI'ın kendi sistemi Aegis3 i5 ve GTX1060 6 GB olan.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık problemi olabilir bir müddet bekleyin ve daha sonra PC'yi açın yukarıya linkini bıraktığım rehberi uygulayın sonra. Yanık kokusu vb bir şey var mı?

Sıcaklık problemi olabilir bir müddet bekleyin ve daha sonra PC'yi açın yukarıya linkini bıraktığım rehberi uygulayın sonra. Yanık kokusu vb bir şey var mı?
Yanık kokusu almadım, hatta özellikle elimi attım arkasına çok ısınmış mı diye sıcaklığı gayet normaldi.

PC şu an aciliyor mu?
Düğmesine basınca herşey normalmiş gibi. Kasadan ses geliyor. Aşırı bir fan sesi, tuhaf sesler falan yok. Işıkları da yanıyor. Monitörde ekran yok ama. Display portu ekran kartından ana karta taktım bişey değişmedi hdmi la bağladım yine ekran yok monitörde bir sorun yok monitör sağlam. Dediğim gibi kasa çalışıyor gibi ama görüntü vermiyor.

Düğmesine basınca her şey normalmiş gibi. Kasadan ses geliyor. Aşırı bir fan sesi, tuhaf sesler falan yok. Işıkları da yanıyor. Monitörde ekran yok ama. DisplayPort'u ekran kartından anakarta taktım bir şey değişmedi HDMI'la bağladım yine ekran yok monitörde bir sorun yok monitör sağlam. Dediğim gibi kasa çalışıyor gibi ama görüntü vermiyor.

RAM'leri ve ekran kartını çıkarın silgi alıp ekran kartının ve RAM'ların sarı bölgeyi yani slota taktığın yeri silgi ile sil.

Neden Minidump paylaşmıyorsunuz?

Neden minidump paylaşmıyorsunuz?

PC'ye erişebilse atacak ama erişemiyor. Lütfen konuyu okumadan mesaj yazmayın.

Bilgisayarda oyun oynarken bir anda mavi ekran verdi kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılacak diye. Sonra kapandı bekledim bekledim açılmadı. Kasa çalışıyor, ışıkları yanıyor, sesi geliyor ama görüntü yok monitor no Signal diyor tekrar tekrar söküp taktım kabloyu fark eden bir şey olmadı. İlk defa başıma geldi böyle bir durum ne yapmalıyım? Şu an kapalı durumda açmaya korkuyorum zarar veririm diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı