Merhaba. Sistemim orta segment ve Minecraft'ta oynarken kasıyor. Anlamıyorum bunun çözümü nedir? GTX 1060 3 GB 8 GB RAM Intel i5 7600.
Minecraft SSD'de kuruludur.
FPS'im Düşük HocamHocam kasmadan kastınız fareyi sağa veya sola döndürdüğünüzde sanki 10 FPS oluyormuş gibi olması mı? FPS düşmesi girmesi mi? Fpsinizin düşük olması mı?
FPS'im düşük hocam.
Kanka sürücülerin falan güncel olduğundan emin misin? Bence sürücülerini kontrol etmelisin.Merhaba. Sistemim orta segment ve Minecraft'ta oynarken kasıyor. Anlamıyorum bunun çözümü nedir? GTX 1060 3 GB 8 GB RAM Intel i5 7600.
Modsuz veya Optifine ile oynuyorsan Sodium kur, sorunun muhtemelen çözülecektir.Merhaba. Sistemim orta segment ve Minecraft'ta oynarken kasıyor. Anlamıyorum bunun çözümü nedir? GTX 1060 3 GB, 8 GB RAM, Intel i5-7600.
Merhaba. Sistemim orta segment ve Minecraft'ta oynarken kasıyor. Anlamıyorum bunun çözümü nedir? GTX 1060 3 GB 8 GB RAM Intel i5 7600.
Modsuz veya OptiFine ile oynuyorsan sodium kur, sorunun muhtemelen çözülecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.