b9rky Centipat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 Merhaba. Sistemim orta segment ve Minecraft'ta oynarken kasıyor. Anlamıyorum bunun çözümü nedir? GTX 1060 3 GB 8 GB RAM Intel i5 7600. Minecraft SSD'de kuruludur.
Merhaba. Sistemim orta segment ve Minecraft'ta oynarken kasıyor. Anlamıyorum bunun çözümü nedir? GTX 1060 3 GB 8 GB RAM Intel i5 7600. Minecraft SSD'de kuruludur.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 23 Eylül 2022 #2 b9rky dedi: Merhaba. Sistemim orta segment ve Minecraft'ta oynarken kasıyor. Anlamıyorum bunun çözümü nedir? GTX 1060 3 GB 8 GB RAM Intel i5 7600. Minecraft SSD'de kuruludur. Genişletmek için tıkla... Hocam kasmadan kastınız fareyi sağa veya sola döndürdüğünüzde sanki 10 FPS oluyormuş gibi olması mı? FPS drop olması mi? Fpsinizin düşük olması mı?
b9rky dedi: Merhaba. Sistemim orta segment ve Minecraft'ta oynarken kasıyor. Anlamıyorum bunun çözümü nedir? GTX 1060 3 GB 8 GB RAM Intel i5 7600. Minecraft SSD'de kuruludur. Genişletmek için tıkla... Hocam kasmadan kastınız fareyi sağa veya sola döndürdüğünüzde sanki 10 FPS oluyormuş gibi olması mı? FPS drop olması mi? Fpsinizin düşük olması mı?
b9rky Centipat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #3 Yukapian dedi: Hocam kasmadan kastınız fareyi sağa veya sola döndürdüğünüzde sanki 10 FPS oluyormuş gibi olması mı? FPS düşmesi girmesi mi? Fpsinizin düşük olması mı? Genişletmek için tıkla... FPS'im Düşük Hocam
Yukapian dedi: Hocam kasmadan kastınız fareyi sağa veya sola döndürdüğünüzde sanki 10 FPS oluyormuş gibi olması mı? FPS düşmesi girmesi mi? Fpsinizin düşük olması mı? Genişletmek için tıkla... FPS'im Düşük Hocam
batuzerbaşgan Centipat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 76 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #4 Oyun Ayarlarını atarsan yardımcı olabilirim. OptiFine kullanmıyorsan kullanmanı öneririm kurması çok basit
Oyun Ayarlarını atarsan yardımcı olabilirim. OptiFine kullanmıyorsan kullanmanı öneririm kurması çok basit
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 23 Eylül 2022 #5 b9rky dedi: FPS'im düşük hocam. Genişletmek için tıkla... Chunkların çok fazla açık olma ihtimali var mı?
b9rky dedi: FPS'im düşük hocam. Genişletmek için tıkla... Chunkların çok fazla açık olma ihtimali var mı?
Mehmet Emin ERGÜN Picopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 363 Yer C:/Windows/System32/memoş.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #6 b9rky dedi: Merhaba. Sistemim orta segment ve Minecraft'ta oynarken kasıyor. Anlamıyorum bunun çözümü nedir? GTX 1060 3 GB 8 GB RAM Intel i5 7600. Minecraft SSD'de kuruludur. Genişletmek için tıkla... Kanka sürücülerin falan güncel olduğundan emin misin? Bence sürücülerini kontrol etmelisin.
b9rky dedi: Merhaba. Sistemim orta segment ve Minecraft'ta oynarken kasıyor. Anlamıyorum bunun çözümü nedir? GTX 1060 3 GB 8 GB RAM Intel i5 7600. Minecraft SSD'de kuruludur. Genişletmek için tıkla... Kanka sürücülerin falan güncel olduğundan emin misin? Bence sürücülerini kontrol etmelisin.
M Mehmet Kerem Gökcek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 1.013 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #7 b9rky dedi: Merhaba. Sistemim orta segment ve Minecraft'ta oynarken kasıyor. Anlamıyorum bunun çözümü nedir? GTX 1060 3 GB, 8 GB RAM, Intel i5-7600. Minecraft SSD'de kuruludur. Genişletmek için tıkla... Modsuz veya Optifine ile oynuyorsan Sodium kur, sorunun muhtemelen çözülecektir.
b9rky dedi: Merhaba. Sistemim orta segment ve Minecraft'ta oynarken kasıyor. Anlamıyorum bunun çözümü nedir? GTX 1060 3 GB, 8 GB RAM, Intel i5-7600. Minecraft SSD'de kuruludur. Genişletmek için tıkla... Modsuz veya Optifine ile oynuyorsan Sodium kur, sorunun muhtemelen çözülecektir.
Recepp Efe Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 42 23 Eylül 2022 #8 b9rky dedi: Merhaba. Sistemim orta segment ve Minecraft'ta oynarken kasıyor. Anlamıyorum bunun çözümü nedir? GTX 1060 3 GB 8 GB RAM Intel i5 7600. Minecraft SSD'de kuruludur. Genişletmek için tıkla... Driver tam güncelmi veya hiç format falan denedin mi ve sadece bu oyundamı bu sorunu yaşıyorsun?
b9rky dedi: Merhaba. Sistemim orta segment ve Minecraft'ta oynarken kasıyor. Anlamıyorum bunun çözümü nedir? GTX 1060 3 GB 8 GB RAM Intel i5 7600. Minecraft SSD'de kuruludur. Genişletmek için tıkla... Driver tam güncelmi veya hiç format falan denedin mi ve sadece bu oyundamı bu sorunu yaşıyorsun?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 23 Eylül 2022 #9 Mehmet Kerem Gökcek dedi: Modsuz veya OptiFine ile oynuyorsan sodium kur, sorunun muhtemelen çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Sodium yerine OptiFine kurması daha iyi olur testlere göre GTX serisi OptiFine'da daha fazla optimizasyon sağlıyor.
Mehmet Kerem Gökcek dedi: Modsuz veya OptiFine ile oynuyorsan sodium kur, sorunun muhtemelen çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Sodium yerine OptiFine kurması daha iyi olur testlere göre GTX serisi OptiFine'da daha fazla optimizasyon sağlıyor.
b9rky Centipat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #10 Hocam Driverlar Güncel Bilgisayar Konusunda Bilgiliyim Her Şey Tam BF5 de Ultra da 90fps Alıyorum Ama Minecraft Donuyor Ve Chunklar 32 de
Hocam Driverlar Güncel Bilgisayar Konusunda Bilgiliyim Her Şey Tam BF5 de Ultra da 90fps Alıyorum Ama Minecraft Donuyor Ve Chunklar 32 de