GTX 1060 sistem nasıldır?

Oysaki aynı fiyata ikinci el APU sistem toplayabiliyorsun. 2200G'ler olmuş 900 lira.

900'u bırak 2-3 aydır 800'e satamiyorum.

4.5k üstünü vermediniz umarım.

Sistem iyi gözükmüyor 1060 iyi kart ama 3gb versiyonu değil .12 gb ram yerine 16 olsa daha mantıklı , i7 3. Nesil yerine iyi bir amd işlemcisi olabilir ryzen 5 3600 gibi veya i5 9. Nesil tabi bütçeye bağlı

Dusuk ayarlarda GTA5, Fortnite, Valorant gibi oyunlari oynatir. Gundelik is icin kullanilir. Orta seviye yayincilarin yayin makinesidir.

900'u bırak 2-3 aydır 800'e satamiyorum.
Param olsaydi 1000'e alirdim. Bu sisteme bile muhtac olanlardanim. 12 yildir 4GB Ram i3 550 sistemle yasiyorum.

Daha iyileri sizin olur umarım.

Hocam işlemci 3 nesil çok eski bir nesil. 1060 da keza öyle eski bir kart üstelik VRAM çok düşük. Bu sistemle oyun zor oynarsın. Bilgisayarciya dizdiriyorsan bile kendi sistemini söyle fiyat iste yoksa bu sistem tırt çok eski. İnşallah almamışsındir aldıysan iade etmeye bak.

Önemli olan ne kadar ödediğiniz. Anladığım kadarıyla İ7 işlemci 1060 ekran kartı ve 8 GB RAM eklemesi yapmışsınız. Bu şekilde 3-4000 TL normal bir fiyat denilebilir.

Buarada düşük ayarlarda çoğu oyunu oynarsınız. Düşük Vram olsa da düşük ayarlarda çoğu oyunda fazla problem olmaz.

Herkese yazıları için teşekkür ederim yeni bir sistem toplayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…