GTX 1060 Sistem Oyunlarda Takılmalar Olması

BatuhanCeylann

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Benim sistemde düşük oyunlarda bile takılmalar oluyor acaba sorun neyden kaynaklı olabilir? Sistemim bu.

FPS de anlık düşüyor.

İşlemci: Intel Core i5 8600K Soket 1151 3.6GHz 9MB 8.Nesil

Ekran Kartı:MSI GeForce GTX1060 GAMING X 6GB GDDR5 192Bit Nvidia DX12

Anakart:GIGABYTE Z370 HD3 DDR4 4000MHz(O.C.) Anakart 8. Nesil

RAM:CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LED'li DDR4 3200MHz CL16 Dual Kit

HardDisk: 1TB Toshiba HDD

Solid State Disk: Samsung 250GB 850 EVO SATA Okuma 540MBYazma 520MB

İşlemci Soğutucusu:Cooler Master Hyper 212 LED İşlemci Soğutucusu

Kasa:Cooler Master MasterBox Lite 5 80+Plus 600W USB 3.0 Pencereli MidTower

Hangi oyunlar? Hangi ayarlar ve çözünürlükte? Oyun HDD’de mi?
Full ayarlarda State of Decay: Year One, Ryse Son of Rome ve GTA 5'de bu sorunlar oluyor, anlayamadım neden olduğunu. 1366 çözünürlüğünde oynuyorum. Monitör dandik evet, hepsi HDD'ye yüklü. Sadece GTA 5 SSD'de yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi takılmaların görüntüsünü MSI Afterburner ile atabilir misin ? Belki de HDD'dendir diye de HD Tune programıyla HDD'yi test et.

forevermoney'a katılıyorum. Bad sector var mı diye HDD'yi kontrol et sadece oyun sırasında takılıyorsa ekran kartı driver'ı çakışıyor olabilir. Güncelleyip de bi test et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun belli çözünürlük en az FULL HD 1920 × 1080 Bir monitör alınız en kısa zamanda. Sisteminiz de bence herhangi bir sorun yok.

Sorun belli çözünürlük en az FULL HD 1920 × 1080 Bir monitör alınız en kısa zamanda. Sisteminiz de bence herhangi bir sorun yok.
Evet herkes aynısını söylüyor ekran kartı yeterince beslenemiyor yük işlemciye biniyor monitörden dolayı denildi.Fiyat performans bi monitör öneriniz varmı 5 ms´ye kadar 144hz veya 75hz gaming monitör istiyorum fiyat 800-900 tl geçmiceksek 144hz de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…