GTX 1060 sistem satıp PS4 geçmek mantıklı mı?

Arkadaş MS hakkında konuşmuş, ben ona cevap olarak söyledim. PS4 Pro'da benim bildiğim kadarıyla tüm oyunlar aynı FPS'e sahip ve sadece grafikler bir tık arttırılmış.
Benim alıntı yaptığım mesajındaki ilk cümlende Pro'da sadece grafikler değişiyor FPS değişmiyor diyordun, ona cevap olarak yazdım. Bu durum değişken. Örneğin God of War eğer Pro'da oynanıyor ise 4K ve 1080p FPS limitsiz olarak 2 modu var.

Yeni oyunlar hakkında bilgim yok, doğrudur olabilir.

PS4 ikinci eli 800-1000TL civarı. Topladığınız sistem yaklaşık 3-4 katı fiyat daha fazla, böyle diyebilirim size

GTX 1060 lı bir PC şu an 6000₺ den aşağı toplanamıyor, PS4 pro almayı düşünüyorsan bence alma GTX 1060 da yeni nesil oyunları bile 60fps oynarsın, PS4 e geçersen bu orta veya en düşük ayarda 30fps alacağın anlamına gelir. Hiç gerek yok PC ni güzelce kullan, tadını çıkar.

Arkadaş MS hakkında konuşmuş, ben ona cevap olarak söyledim. PS4 Pro'da benim bildiğim kadarıyla tüm oyunlar aynı FPS'e sahip ve sadece grafikler bir tık arttırılmış.
Orada söylediğin az buçuk doğru, mesela bloodborne da PS4 pro da olsa 30fps alıyorsun. Ama god of war un 1080p modunu seçersen 60 ile 50 FPS arası bir değer alıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…