GTX 1060 Sistem Toplama

Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Yazılım
Almadan önce sizlere danışmak istedim. Sizler sayesinde daha yüksek performanslı ve uyumlu parçalar toplayabilirim.

Evet arkadaşlar uzun zamandır para biriktiriyordum ve hep istediğim; oyunu iyi ayarlarda yüksek FPS'lerde rahatça oynayabileceğim, Yayın yapabileceğim ve video çekip render yapacağım bilgigisayarı toplayacam.

• Intel i5-6500 3.2 Ghz
  • MSI B150 GAMING M3
  • MSI GTX 1060 GAMING X 6G 6 GB
  • Kingston HyperX Fury 8 GB 2133MHz DDR4
  • Western Digital Caviar Blue 1TB
Eksiklerim neler, fazlalık neler? Sistem uyumlu mudur? Ana bileşenler olarak bunları düşünüyorum. PSU ve kasa hakkında çok bilgim yok, bu sisteme uygun hoş görüntülü sağlam kasa önerilerinizi bekliyorum. Özellikle RAM konusunda Fury mi almalıyım? Aklımda Corsair de var.

Bütçem 3.000 TL -4.000TL arası. Evimde monitorum, klavye, mouse, kulaklık sistem vs. herşey var. Laptopumu kasa gibi kullanıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum. Boşa para israf etmek istemiyorum. Uyumsuz ve yanlış parçak almak istemiyorum. Anakartı H270 veya B250 yapıp 2400Mhz yapıp, işlemcileri 2400MHz alıp aynı fiyatada denk getirebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Ekran kartı hariç şu listeyi sipariş vereceğim.
Ekran kartı bu işlemcide darboğaz yapar mı ? 6500 mü alsam
Ekran kartında kararsızım;
MSI GTX 1060 GAMING 6GB 192 Bit
ASUS ROG STRIX GAMING 6 GB 256 Bit

Ve PSU 550 mi alayım 600 mü ? Bu ürünler seçtiğim kasaya olur mu ?

Yardımlarınızı bekliyorum, MSI GTX 1060 Gaming 6gb siparişini verdim ama diğer parçaları daha almadım.

PSU'yu kaç W almalıyım arkadaşlar.

Ekran kartı hariç ürünlerin siparişini verdim, param olunca ekran kartını da alacağım yardımlarınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…