GTX 1060 Sistem Toplama

Sonuçta içindeki GPU 1060 6Gb tabii arada sıcaklık farklı olacaktır çift fan çünkü çok daha etkili soğutma açısından. GPU biraz daha fazla ısınabilir buda tabii size biraz fps kayıbı yaşatır. Tercih sizin hocam çok aceleniz yoksa beklenebilir aslında indirimler çoğu zaman oluyor. Ama siz nasıl isterseniz nede olsa bu işin sonu yok gider üç fanlı alırsın yarın dört fanlısını beş fanlısını çıkarırlar

1 aydır bekliyorum yeter artık toplayınca yazarım tekrardan

Siz bize direk bütçenizi ve Vatan Bilgisayar'dan toplamak zorunda olup olmadığınızı belirtin.
Vatandan almak zorunda değilim ve birden değil parça parça almayı düşünüyorum. Bütçe de 6000 kadar olabilir ama daha uygun fiyata da olur.

Fan konusuna çok takılmayın. Fiyatıda piyasaya göre uygun almanız iyi olmuş. Soğutma olarak dikkat edeceğiniz tek nokta kasa içi kablolama ve kasa fanlarının hava akışını rahat yapabilmesi. SSD konusunda ise Samsung öneririm bütçenize göre model ve GB’yi seçersiniz. Ayrıca işlemci ve anakart olarak ne düşünüyorsunuz?

Ekran kartının çok yüksek olmasına gerek yok, belki ileride yükseltebilirim. en son attığım resimdeki sistemin üzerine ne koyabilirim daha mantıklı geldi bana kurduğum sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…