GTX 1060 sistem Valorant'ta düşük FPS veriyor

Evet deneyebilirsiniz ama bu Ryzen işlemcilerin genel karakteristiği bildiğiniz üzere en az 3000 MHz RAM ve mümkün olduğunca çift kanal. Bana sanki bundan dolayı problem yaşıyorsunuz gibi geliyor.

Ek olarak işlemci için de 4 GHz civarına zorlayabilirsiniz.

Belki tam ekran iyileştirmesini kapatma ufak bir fayda sağlar. 2 sene önce önerilmiş bir çözüm olmasaydı işe yarar diyebilirdim ama o kadar güncelleme sonrası işler değişmiş olabilir.

Tam ekran iyileştirmesi ufak bir katkı sağladı. Dual Channel yaptım sistemi, sırf poligonda 30-40 FPS civarı fazla aldım. Garip yahu.

O zaman işlemciye biraz daha overclock yapıp, şu an kullandığınız 8 GB bellekten 1 tane daha alıp 3000, 3200 MHz civarı çalıştırırsanız istediğiniz performansa ulaşırsınız belki.

O zaman işlemciye biraz daha overclock yapıp, şu an kullandığınız 8 GB bellekten 1 tane daha alıp 3000, 3200 MHz civarı çalıştırırsanız istediğiniz performansa ulaşırsınız belki.
Açıkcası param yok. İşlemci O.C'de sorun çıkarıyor, hem stok fan hemde kasanın hava akışı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…